Fyra rödsvarta med mot Luxemburg

 

Cesare Prandellis Italien fortsätter att ladda för det stundande EM-slutspelet och man kommer ikväll att spela en träningslandskamp mot Luxemburg på Stadio Ennio Tardini i Parma.

Truppen har nu bantats från 32 spelare ner till 25 och ytterligare två stycken kommer att få packa sina väskor och åka hem ikväll. De som inte klarade sig till den sista “uttagningen” var Viviano (Palermo), Astori (Cagliari),  Bocchetti (Rubin), Cigarini (Atalanta), Schelotto (Atalanta), Verratti (Pescara) samt Criscito (Zenit), där den sistnämnde blivit anklagad för att ha varit inblandad i den nya spelskandalen i Italien, “Calcioscomesse” (se facebook sidan). Detta är givetvis ett stort avbräck för Italien men Prandelli anser inte att Criscito skulle kunna koncentrera sig tillräckligt på fotbollen och väljer därför att lämna honom hemma.

Roligare nyheter är att samtliga Milan-spelare (Montolivo, Abate, Cassano, Nocerino) återfinns i truppen mot Luxemburg och alla kommer med största sannolikhet resa med till Polen/Ukraina. Enligt “football-italia.net” är det Rannochia/Ogbonna samt Destro som förmodligen får lämna.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: Buffon, De Sanctis, Sirigu.

Försvarare: Abate, Balzaretti, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Maggio, Ogbonna, Ranocchia.

Mittfältare: De Rossi, Diamanti, Giaccherini, Marchisio, Montolivo, Thiago Motta, Nocerino, Pirlo.

Anfallare: Balotelli, Borini, Cassano, Destro, Di Natale, Giovinco.

Källa: Milans officiella hemsida (http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/26645)

******************************

Matchen inställd pga jordbävningarna i norra Italien.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen