Flamini till Napoli?

Flamini har haft en allvarlig knäskada denna säsong. Men det har även funnits tid då Flamini återhämtat sig men inte fått någon speltid. Flamini har en monsterlön, en riktigt hög lön, näst största lönen i Milan. Hans kontrakt har nu löpt ut och nu är frågan om Flamini stannar eller packar väskorna och tar sig vidare.

Napoli rapporteras vara intresserade av Flamini. Napoli tänker fightas om ligatiteln nästa säsong och laget behöver förstärkning. Flamini kan man tänka sig som en bra kandidat i Napoli mittfältet till nästa säsong.

Maurizio Compagnoni känd kommentator på ”Sky Sports” talar om på ”Radio Gol” att Napoli har framtidsplaner. Värvningar krävs och det vet Napoli om. Som det ser ut i dagsläget för Napoli stannar Hamsik. Han förlängde nyligen sitt kontrakt. Dock är Cavani och Lavezzi frågetecken? Lavezzi är ett mycket stort frågetecken – han förväntas lämna för Inter eller PSG. Cavani verkar ändå stanna. Napoli vill nu storvärva för att ta hem scudetton i år.

Napoli tänker locka Flamini till Napoli genom att ge Flamini en lön på 2,3 miljoner euro per säsong, vilket Napoli är säkra på att Milan inte tänker bjuda Flamini på.

Vad tycker ni läsare? Borde Flamini få förlänga, eller är denna story slut? Flamini i Milan…

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen