AC Milan – Hjältarnas återkomst

AC Milan består av mer än bara fotbollsspelare.  AC Milan är olika och betyder olika för olika människor.  AC Milan är en familj för vissa, en gemenskap. AC Milan är en passion, en kärlek. AC Milan är ett sätt att leva på, en livsstil.

Dessa ovanstående fakta stämmer 100% med mig själv. Självklart stämmer alla punkter inte på alla. Det är ju olika från person till person. Men det finns en punkt som absolut inte stämmer för mig. Men denna punkt stämmer för andra till 100%.  Den punkten lyder:

AC Milan är en pest. AC Milan är ett dödshot. AC Milan betyder hjärtattack.

Jag lovar att det finns Juventino, Interisti, mfl. som får ÅNGEST när vi går in på planen. Senaste derbyt förlorade vi tyvärr emot Inter med 4-2. Men vi måste komma ihåg vilka vi är. Vi är AC Milan. Och när det inte går bäst. Då går det fan bäst senare! Fine, vi lyckades inte kamma hem några titlar denna säsong. Men titlar väntar nästa säsong det lovar jag! Galliani och Berlusconi har lovat monstervärvningar i sommar. Jag lyssnar inte på dom två längre. Mitt hjärta har blivit krossat förut. Man förväntar sig en monstervärvning men det händer ingenting. Vi får bara vänta och se. Föryngring i truppen och lite förstärkning är ju uppenbarligen ett måste i Milan i år. Detta vet både ledningen och spelarna om.

Men bort med allt det negativa och fram med det positiva. Vi måste minnas vilka vi är. Vi är Campioni. Vi ÄR och kommer ALLTID VARA Campioni. Vare sig Juve, Real, Barca, Inter, UEFA vill det eller inte. Zlatan ska få sin Champions League buckla i Milan. Den efterlängtade bucklan ska han kamma hem i Milan! Thiago Silva, Abbiati, Boateng, Nocerino och alla andra kämpar i vårt lag som förtjänar bucklan till varje pris, dom ska fan ta den bucklan med Milan! Vi ska bli den stormakten vi var en gång i tiden. Förr i tiden var vi ett hot. Vi var farliga. Vi var något att fundera över och grubbla på. Idag låtsas folk som att vi är vilket lag som helst. Vi är Underdogs så det bara skriker om det. Vi är underskattade till max och det har vi bevisat. Det var nog det vackraste jag sett på länge :

Jag var ute och plockade upp dagens tidning. Självklart gör jag som alltid och tar mig fram till sportsidorna. Där är det en liten CL special där dom tippar matcherna med kommentarer. Jag fingrar mig fram till Milan och hittar följande:

Milan – Arsenal ( 0-1 ) Kommentar : Milan är ett lag som är bra i ligan men inte är redo för Europa än. Milan har alltid haft svårt med engelska lag vare sig bortaplan eller hemmaplan. Arsenal är snäppet bättre än Milan och detta kommer vara det betydande steget i dagens kamp emellan Milan och Arsenal på San Siro.

Jag blev skitsur och tänkte fan asså, Milan ska fan bevisa vilka vi är. Falla 0-1 mot Arsenal hemma? ALDRIG PÅ MILANS KARTA! Kvällen närmade sig och vi slog Arsenal med HELA 4-0. Det var magiskt. Jag trodde knappt mina ögon. Vi spelade som ett CL final lag. Och jag trodde verkligen på oss. Det gör jag även idag. Tyvärr vinner vi som sagt ingen titel i år. Men Milan kommer utvecklas. När vi spelar som Milan ( vårt allra bästa ) kan inget lag vara 100% på att slå oss. Det krävs en tight match för att vinna över oss. Även självaste Pep Guardiola sade samma sak inför kvartsfinalerna i CL emot oss.

Jag tror på ett starkt Milan som har goda chanser i alla tävlingar nästa säsong. Trippeln är inte omöjligt om vi spelar till våran högsta kapacitet. Ingenting är omöjligt när Milan spelar lika stort som Milan är.

För mina vänner kom ihåg, det är inte starkt att aldrig falla. Det är starkt att falla och resa sig igen.

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen