Senaste

Robben tar en väldig sväng i Juventus jakten. San Siros nya gräs i Augusti. Taiwos senaste uttalande. Detta och mycket mer i denna ”Senaste” Artikel!

Robben flörtade öppet med Juventus som vi rapporterade nyligen och berömde klubben riktigt mycket. Man började tro att en affär var möjlig där Juventus också varit intresserade av Robben. Nu tar hela denna storyn en STOR sväng. Robben ”dissade” Juventus via sms. Han smsade Juventus att han tackar för intresset men att han vill fortsätta i Bayern München. Detta är inte allt. Robben och Ribery uppges ha varit i slagsmål med varandra under matchen mot Real Madrid. Ribery har fått betala en halv miljon kronor i böter för att ha slagit Robben. Någon av lär lämna klubben enligt den tyska tidningen Bild.

 

AS Nancys mittfältare Bakaye Traoré är enligt franska L´Equipe överens med Milan om ett treårskontrakt.

Traorés kontrakt går ut i sommar och enligt L´Equipe byter han därefter till Milan efter att ha nobbat Marseille. Båda klubbarna ska vara överens om ett tre års kontrakt. Traoré öppnade för Milan nyligen genom dessa ord enligt Football-Italia.

– Tillsammans med Barcelona, Manchester United och Real Madrid är Milan de viktigaste klubbarna i världen. Det är en ära att höra att Milan är intresserade av mig.

Milans vänsterback Taye Taiwo som för tillfället är utlånad till Queens Park Rangers uttalade sig känslokallt:

-Jag vill inte återgå till Milan.

Frågan är ju om Milan ens vill ha tillbaka Taiwo. Troligtvis så blir det så att man säljer Taiwo i sommar till QPR som alltså för tillfället har Taiwo på lån.

Tiziano Crudeli: ”Berlusconi har kontaktat Guardiola. Det blir ingen Kaká eller Balotelli.” Detta uppger Milannews.it

 

Och till sist… Barcelona klagade mycket på San Siros gräs sist de besökte arenan i kvartsfinalerna i Champions League. De funderade på lämna en anmälan till UEFA angående planen men lät bli. Även Arsenals tränare Wenger och ett par spelare klagade på planens tillstånd. Galliani svarade med att man skulle tala med Inter om en lösning angående gräset. Nu har Milan och Inter kommit överens om att San Siros gräs ska ändras.

1990 byggdes tak över San Siro och sedan dess har inte gräset fått tillräckligt med solljus. Milan har haft problem med skador och klubben har menat att planen är ett skäl till skadeproblemen. Nu har Milan och Inter bestämt sig för att förstärka det riktiga gräset som finns på San Siro med konstgräs. Ingen av klubbarna har bekräftat detta officiellt men den nya planen skall vara färdig i Augusti. Allt detta uppger den Italienska tidningen La Gazetta dello Sport.

 

 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen