Milan vs Bologna 1-1

Vi började matchen riktigt bra, jag tänkte: “Jaa äntligen så är spelarna hungriga och de har längtat lika mycket som vi”.

Fram till 25e spelminuten så hade vi matchen, jag hade knappt sett Abbiati och det kändes bra. Visst hade vi många fel pass och gjorde små misstag men vi anföll och skapade, dock lyckades vi aldrig göra mål. Van bommel tappar bollen onödigt på mittplan och Bologna kommer med två man mot Bonera som såg väldigt osäker ut, han visst inte vad han skulle göra så han gjorde ingenting alls. Diamanti rullade fram bollen till Ramirez som satte 0-1 på deras första försök? Efter det tappade vi allt. Siffran på felpass var större än siffran på passningar som kom fram. Zlatan var en av de sämsta spelarna under första 45. Det kändes hopplöst.

Det blev inte så mycket bättre i andra halvlek och det katastrofala passningsspelet fortsatte. Men vi får inte glömma att vi ändå skapade många målchanser där MINST 1-2 av dem borde varit mål. Ex.  Zlatans och Nocerinos. Zlatan var dock bättre i andra halvlek och han började klaga, skrika men samtidigt styra! Han lyckades också göra mål, men målet blev bortdömt som så många gånger förr. Denna gång pga offside?

Allegri gjorde en del smarta byten, inte för att han startelva var så smart. In kom Emanuelson, Cassano och Aquilani  ut gick Seedorf, Antonini och Van Bommel. I den 82a minuten visades Bonera ut. Men det sårade inte oss. Vi blev offensiva, alla gick framåt, även Nesta. Abate var vår enda mittback under sista 10 :). På övertid slog Emanuelson in bollen till Zlatan som snyggt och enkelt gjorde 1-1 för andra gången i matchen. Någon minut senare skruvade Emanuelson ännu en boll som Robinho nickade utanför, mycket nära 2-1.

1. Seedorf  nickar in 1-0 till Milan mot Fiorentina, målet döms bort för offside. Matchen slutar: 0-0

2. Muntari  nickar in 2-0 till Milan mot Juventus, målet döms till Milan av huvuddomaren men linjedomaren vinkar och huvuddomaren ändrar sig, inget mål. Matchen slutar: 1-1

3. Tre händelser. Bild nr1: Zlatan kommer fri mot målvakten, offside. Bild nr2: Boateng tar en löpning, han är på EGEN planhalva när bollen kommer i djupled och kommer fri, offside. Bild nr3&4: Robinho rullar in bollen i mål, inget mål. Matchen slutar: 1-1

4. Zlatan kommer fri och lobbar bollen över målvakten, 1-1 till Milan mot Bologna, målet döms bort för offside. Matchen slutar: 1-1

Det finns mycket annat att ta upp som t.ex solklar straff mot lazio, men jag tar upp bara dessa händelser. Det här är överdrivet, det är för mycket. Vi snackar om 8 bortdömda poäng som spelar stor roll. Inte minst självaste matchen mot Juventus…

Till slut så vill jag dela med mig en sak.. njut av denna video ;)