Djävulen funderar!

Igår runt 23:30 efter att ha tagit några öl och för stunden glömt allt det negativa som hänt min och vårt kära Milan denna vecka, stötte jag på en vän ute på krogen. Han heter Gualberto Scolari och är minst lika mycket förälskad i Milan som mig. När våra blickar möttes igår han vi knappt hälsa på varandra innan det var dags att börja prata Milan. Istället för att vara på bra humör och kanske prata om alla trevliga damer som rörde sig på dansgolvet var jag och Gualberto ledsna, näst intill uppgivna. Det märktes på honom att denna lördagsafton kunde vara mycket trevligare…

Denna vecka har varit en av de värsta på väldigt länge. Det som såg så bra och lovande ut för bara tio dagar sedan rasade ihop. Vi åkte ut mot Barcelona i Champions och som vi gjorde det. Inte nog att herr Krupiers krossade våra drömmar så blev vi av med serieledningen också. Man hade det nästan på känn att en människa som inte gjort mål på ett år och att denna människa spelade i Juventus tidigare, skall komma in och avgöra i 90e minuten, just mot vårt Milan och just på San Siro. Amuari var namnet, för kännedom. Kan det bli värre än såhär? Tvivlar på det..

Kommentarerna började storma in från alla möjliga håll. Barca fansen vill inte se det alla andra ser och visar ingen respekt mot Milan och dess fans. Juventini höjde sina röster högre än någonsin efter sin seger mot Palermo, med all rätt dock. Milanfans åt andra sidan började kritisera sitt eget lag och sin egen ledning.

För att nu återgå till gårdagens möte med min vän och till det jag verkligen vill få sagt med denna artikel. Ja, klart att vi skall vara kritiska och sträva efter att alltid vara bäst. Ja, vi skall ha höga krav på ett lag som Milan. Ja, vi skall förvänta oss att spelarna som tjänar miljoner skall spruta blod när de är ute på planen. Men, det jag och Gualberto var väldigt överens om igår var att vårt lag och spelare behöver oss nu mer än någonsin. Det är 7 matcher kvar och ligan är det som kan rädda vår säsong. Vi skall stå våra spelare nära, vi skall höja våra röster så högt vi kan, vi skall försvara vårt Milan, vi skall heja fram 7 segrar! Kritisera spelare och ledning gör vi efter säsongen och då kan vi agera virtuella sportchefer genom att skriva egna laguppställningar och ta fram egna drömförvärv. Jag hoppas ni håller med mig och att vi ihop gör vår röst hörd och skriker ut FORZA MILAN, VINCI PER NOI, FORZA MILAN IL MILAN ÓLE!!!!!!!!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen