Det är något ruttet i AC Milan och Allegri har varit den som fått ta skiten för allt som inte funkat.

Han fick ta skit för att han ville göra sig av med Dinho trots att Dinho inte brydde sig ett skit på slutet och dessutom floppat totalt i Brasilien.

Han fick ta skit för att Pirlo stack trots att problemet var att Pirlo inte var nöjd med kontraktsförslagen som lades fram. Dessutom så tror jag knappast att Allegri hade accepterat att Pirlo skulle lämna om han vetat att klubben inte tänkte ersätta honom med en likvärdig spelare.

Han har fått ta skit av Berlusconi för att han inte spelar estetiskt trots att han inte överhuvudtaget har truppen för att göra det. Hade han spelat som Berlusconi ville hade vi sett en repris på Leo-tiden.

Han har fått ta skit för alla skador och även om han kan hållas delvis ansvarig så bör det naturligtvis vara MilanLab som ska bära hundhuvudet.

Han fick ta skit för att han inte spelade Taiwo trots att Taiwo var värdelös varje gång han fick chansen och nu knappt tar en plats i QPR.

Han fick ta skit för att han inte verkade tillräckligt engagerad. När han väl visade engagemang och uttryckte besvikelse över domslut fick han skit för det istället.

Han får varje gång han tar ut en startelva skit för den trots att han knappt haft ett enda alternativ tillgängligt p.g.a. alla skador. Det är dessutom väldigt sällan som jag faktiskt hör någon säga vilka han skulle spelat istället.

Han får först ta skit för att han inte använder spelare som kommit tillbaka från skador för att sedan få skit för att han stressade de tillbaka. Dessutom är det MilanLabs förbannade ansvar att reda ut om en spelare är redo eller inte. Inte Allegris, han är ingen läkare.

Vi snackar om en tränare som vann scudetton under sin första säsong och som dessutom lyckades nolla Barcelona med en backlinje bestående av Antonini-Bonera-Mexes-Mesbah. Men ingen vill ge honom cred för det.

Att sedan Seedorf och de andra “senatorerna” uttrycker missnöje så här på slutet mitt under pågående titel-race visar på hur någonting är jävligt fel i den här klubben. Senatorerna har för mycket makt i den här klubben. Seedorf ska hålla käften och fokusera på att vinna varje match, inte göra myteri när så mycket står på spel.

Krydda det med att Berlusconi går ut och säger att “Guardiola vore en dröm” under samma period. Bra där Berlusconi, bra att du motiverar vår mister när det gäller som mest!

Vem som än kommer in kommer att få stå ut med samma skit och det kommer inte bli ett dugg bättre så länge klubben sköts som den gör. För Allegris skull hoppas jag att han lämnar. Han förtjänar inte den skiten som han har fått och bör gå någonstans där han blir mer uppskattad. Är övertygad om att han kommer lyckas var han än går och är övertygad om att han kommer att bli en stor tränare. Det har han visat under sina 2 år i Milan.

Vårt problem är inte och har aldrig varit Allegri. Men det är mycket lättare för Berlusconi att ge honom skulden för allting. Då slipper han ju ta tag i de verkliga problemen…

 

Namn: Pivatelli
Ur: svenskafans.se

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen