Berlusconi offrar Zlatan och Boateng för ekonomin och Guardiola.

Milan har sin största ekonomiska kris på länge. Nu skriver Expressen att Zlatan kan säljas för 400 miljoner kronor samtidigt som Gazzettan skriver att Boateng säljs till Real Madrid .

Silvio Berlusconi om  Pep Guardiola.
– Det vore en dröm.

Gazzetta dello Sport:
Milan är redo att sälja Kevin-Prince Boateng för 160 miljoner kronor på grund av att han är attraktiv på marknaden och klubben behöver pengar. Real Madrid har visat intresse för mittfältaren och hans försäljning ska skapa möjligheter för Milan att värva nytt.

Milan funderar på att offra Boateng av olika anledningar skriver tidningen.
-Han är en av klubbens dyraste spelare.
-På grund av alla skadebekymmer.
-Att Allegri inte riktigt är nöjd med Boatengs disciplin.

 Expressen:
“Zlatan Ibrahimovic kan säljas för att rädda Milans ekonomi. Trots att svensken själv inte vill lämna. Hans prislapp är satt till 400 miljoner kronor.”
Men Gazzetta dello Sport skrev i går att ingen klubb kommer att betala hans prislapp och höga lön på strax under 90 miljoner kronor om året.

Zlatan:
“Jag har sagt det många gånger. Jag trivs bra här. Jag har dessutom kontrakt. Jag är fast besluten om att avsluta säsongen bra med Milan. Milan har gett mig mitt leende tillbaka och min vilja att spela. Milan är min framtid. Jag kommer att komma tillbaka hit efter EM och min semester.”


 

Angående Thiago Silva slår Milan fast vid att han INTE kommer att säljas oavsett pris. Samtidigt så visar Ledningen intresse för Granqvist ännu en gång: “Åker Genoa ner till Serie B är Granqvist vår med stor sannolikhet.”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen