Allegri inför Siena: Allt är fortfarande möjligt

Vi är fortfarande med i titel racet och det gläder mig att veta att vi är. Det beror definitivt på Juve, men en seger i morgon skulle hålla dörren öppen.

Truppen:
Abbiati, Amelia, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Yepes, Aquilani, Boateng, Flamini, Gattuso, Merkel, Muntari, Nocerino, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez.

Det är svårt att bedöma vad jag har gjort, det lämnar den frågan till klubben. Själv tänker jag på de kommande fyra matcherna, att gå genom dem på bästa möjliga sätt, med början i morgon i Franchi. Det kommer inte att vara lätt eftersom Siena är i form och de är nära det antal poäng de plockade förra säsongen.

Thiago Silva kallades inte upp eftersom han inte känner sig redo att återvända ännu. Hellre lämnar vi honom än att riskera honom. Boateng Är 90 procent redo att börja, och vi kommer att besluta om Cassano.

Jag är inte intresserad av rykten om vem som ska ersätta mig, fram till 13 maj Jag är coach här. Jag ser efter spelarna, men när det gäller tränare är det upp till klubben att bestämma dessa saker.

Juventus har gjort det bra och har inte förlorat i ligan. Dem har gjort mål 19 mål under de senaste sju matcherna och släppt in ett. De förtjänar att vara där de är, men vi förlorade poäng mot Bologna och Fiorentina som gjorde det möjligt för Juve att gå förbi oss. För att vi ska vinna ligan måste vi göra 4 perfekta matcher samtidigt som juve måste tappa.

Emaneulson hade lite ryggproblem igår efter att ha tagit en smäll. Han har fortfarande ont idag. Seedorf känner också viss smärta. Robinho har inte varit i fin form och kommer att sitta ute en runda.

Vi har tappat en hel del efter utgången ur Champions League. Vi har fått betala en hel del pga så många skador. Vi betalade lite, men det betyder inte att vi ska sluta spela. Vi måste vinna och behålla trycket på Juve.

Jag vill inte tråka ut alla med anspelningar och snacka om allt som hänt. Det är svårt för Juventus att tappa när man ser på hur de spelar just nu, men allt kan hända i fotboll och vi måste åka till Siena för att plocka tre poäng så att Juve inte kan slappna av.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen