Muntari, Kaladze, Amelia, Ancelotti…

Här kommer liten sammanställning av dagens intervjuer som rör vårt kära Milan.

Ännu en lyckad värvning från evigt andra laget i Milano Inter, Sulley Muntari ger sin synd på situationen i klubben och sin egen position.

Om Robinho:
”Han är en stor spelare, finns väldigt få som han. Sedan är han världigt viktig för moralen då han är ständigt på bra humör och skrattar jämt”

Om Arsenal-Milan:
”Jag såg på matchen hemifrån. Det var väldigt jobbigt och ansträngande att se på. Men för att vinna Champions League så kommer det att vara tufft och vi måste behålla våra fötter på jorden hela tiden.”

Om känslan för att göra mål:
”Om jag är nära målet och befinner mig i situationen i rätt stund så kan jag göra mål. Sedan så spelar jag med anfallare som inte är egoistiska och som ger plats för oss mittfältare. Men för mig är det inte viktigt om jag gör mål utan att vi vinner matcher”

Om att skjuta från distans:
”Jag gillar att ofta ta skott från distans. Mot Palermo efter tre försök som gick lång över så föredrog jag att passa istället.”

Om Serie A:
”Vi måste ta en match i taget och nu är vi fokuserade på Lecce. Från och med måndag så tänker vi på nästa match som komma skall.”

Vår duktige andremålvakt Marco Amelia talade lite med Radio Palermo idag. Detta sa han:

”Bortsätt från matchen i tisdags så har Ibra gjort mycket bra. Han spelade lång uppe i banan denna gång och det fick hela laget att komma högre upp i banan också. Han är på samma nivå som C.Ronaldo, har är ostoppbar. Spelare som Messi finns det nästan inga i världen, men Ibra kan hålla nivå som han.
Mot Arsenal fick de göra ett mål väldigt tidigt och då tappade vi modet lite. Efter ett litet misstag från Thiago fick de sedan sitt andra mål och så var det straff i slutet. Vi brände dock en chans med El Sharaawy därefter.
I andra halvlek reste vi oss och skapade chanser. Nocerino fick tyvärr en felträff när han fick läge men vi bjöd inte dem på mycket mer. Vi är nöjda över avancemanget till nästa runda och nu är all fokus på Lecce för att stärka första platsen i tabellen.”

Milans ex förvarare Kaladze ser fram emot att möta Juvetus:

”Det är alltid speciella matcher när man möter Juventus. Ens förflutna glömmer man aldrig men just nu tänker jag bara på Genova. Jag kommer inte gå ut på planen att göra mitt gamla lag en tjänst utan att vinna för Genova. Det kommer dock att vara en komplicerad match.”

Martotta:

”Vi måste ta en match i taget och förberedda oss så bra som möjligt samt att ge allt i varje match. Milan har Ibrahimovic som är en fantastisk spelare, en absolut världstopp spelare. Sådana som han är spelare som gör skillnaden.

Milan får vinna Champions och vi får ta Scudetton, det hade jag skrivit under på” avslutar Marotta med ett leende..

Ancelotti har inte gett upp Pato:
”Dörren till Pato är för tillfälle stängd. Men i Juli så kommer vi att överväga möjligheter för vilka värvningar vi kan göra. Han är dock en möjlighet. Vad det gäller starkas Barabara Berlusconi så är det hans egna problem” avslutar Ancelotti…

källa: www.milannews.it

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen