MilanSverige officiellt:

Milansverige.se var först tänkt som en personlig blogg, endast för mig själv, vad jag tycker om laget osv. Med mycket jobb på designen såg det mer ut som en hemsida. Med förstärkning av skribenterna har MilanSverige blivit en stor Milansida som många vänder sig till.

Vi är just nu 6 personer som jobbar. Inte för pengar, inte för att bli kändisbloggare utan för två helt andra anledningar.
1. För att vi ÄLSKAR vårt Milan
2. För erab skull, svenska milanisti

Ni kanske bara ser våra texter, bilder och uppdateringar på Facebook och på hemsidan, men ni ser inte när vi ständigt tiden jobbar på för att kunna skaffa samarbeten med flygbolag, biljettförsäljare osv för att försöka göra det lättare och billigare för er att kunna resa. Vi försöker varje dag att bli större och större. Just nu är vår största mål är att bli officiell supporterklubb, och att få vår flagga uppsatt på San Siro.

Vi är inte professionella journalister, vi får inte lön för det vi gör. De flesta av oss jobbar, vissa går i skolan. Vi är lika mycket människor som ni. Ni har redan och kommer med all säkerhet även i framtiden att stötta på stavfel osv. Vi har funnits under kort tid och har redan t.ex fler gilla-markeringar på FB-sidor än andra Serie A supportersidor. Men ännu en gång så gör vi det här helt frivilligt och vi hoppas att ni är nöjda.

Det finns folk som har skrivit riktigt fina kommentarer. T.ex “riktigt bra jobbat, fortsätt så, ni är bäst” osv.
MEN det finns också många som klagat och skrivit onödiga kommentarer. Visst vill vi bli kritiserade för att bli bättre på det vi inte är bra på, men det får inte gå över gränsen. Ni får tycka exakt vad ni vill om mig och min idé. MEN eftersom jag trycker på skribenterna hela tiden för att vi ska kunna göra ett bra jobb tillsammans så kräver jag att folk som kommer in på MilanSverige respekterar dem. Här om dagen frågade jag Bruno (Thiago33) om han kunde skriva matchrapport eftersom jag inte kunde så fick han lägga undan sina skolböcker för att skriva rapporten och infoga höjdpunkter till er läsare, jag respekterar det, och jag hoppas att ni också kan göra det.

Jag har ofta läst, “ni klagar på Zlatan hela tiden, ni verkar hata honom”, “Du är ingen riktig milanista annars hade du inte sagt si och så” och mycket mer. Vi höjer alla våra spelare ända in till primaveralaget, men självklart kritiserar vi dem som måste rycka upp sig ibland. Vi kan inte sitta och bara skriva om våra favoriter. Om vi tar Zlatan som ett exempel så är Zlatan en riktig kung, han gör just nu sin bästa säsong, det sa han själv efter 2-1 matchen mot Roma. Om jag kritiserar honom för att han kanske klagar för mycket på plan eller att han borde göra det bättre i en viss situation så betyder det inte att jag hatar honom mina vänner, utan det är för att jag ser på Milan som ett lag. I fortsättningen så kommer jag att vara ännu hårdare och kommer inte att acceptera “fula ord” som kommentarer på både hemsidan och Facebook, jag kommer att varna första gången och om det händer igen så kommer jag att blockera användaren. Jag hoppas att ni förstår.

Men avslutningsvis så vill jag tacka er alla underbara som har följt oss och som likeat oss på Facebook. Som ni säkert ser så växer vi hela tiden och som jag skrev i allra första inlägget på hemsidan så kommer vi bli “Sveriges största Milansida” ;)

Forza Milan!
MVH Asir Hawrami

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen