Milan + 5 och Gattuso med mot Parma?

Milannews uppger efter att sjävla forskat runt Gattusos sitauation, att den gode Rino kan vara tillgänglig redan i matchen mot Parma. De säger vidare att under morgondagen kommer det att hållas ett möte med huvudfiguren själv samt Allegri och Milan medicinska stab om han combeck. Vi får hålla tummarna att allt äntligen är på plats och att vår breawheart kan vara tillbaka på planen redan på lördag.

 

MSN Sport, nyhetssidan som ägnat sig åt att fixa om serie tabellen så att domarnas misstag skulle rättas till och poängen delades ut rättvist skriver idag att Milan ska leda tabllen med 5 och inte 4 poäng. De menar att Juve trots sina klagomål skall vara nöjda. Denna sidan är dock ingte så populär hos Milan supportrar då de förra året i sin tabell utropade Inter som seriesegrare.  Såhär borde tabellen se ut idag enligt MSN Sport:

Milan 62 poäng, Juventus 50, Napoli 49, Udinese 47, Lazio 45, Inter 42.

 

Maxi lopez har yttrat sig till radiokanalen RAC 1 om möjlig motstånd i Champions League:
”Jag skulle tycka om att möta Barcelona i en evntuell final. Det skulle vara perkekt. I kvarten vill jag helst undvika katalanerna och Real Madrid. De är båda i en fantatisk form för tillfälle. Hade dock varit kul att möta Real i en semifinal och sedana att spela mot Guardiolas lag i finalen”

 

Allegri om Berlusconi, Ibra och Ancelotti:
”Med Berlusconi möts jag varje vecka. Han är väldigt duktig och kapabel när det gäller om att prata om fotboll. Han är alltid på din sida och ger dig styrka när du befinner dig i svåra situationer. Han ger dig förtroende.”

”Innan jag anlände till Milanello fick jag några råd från Ancelotti. Han sa att jag skall förbli mig själv, speciellt inför så många storstjärnor. Om man spelar något annat, så kan man tappa deras förtroende.

”Ibra även när han spelar dåligt är alltid bestämd. I London tillsammans med alla andra lagkamrater visade de karaktär i svåra stunder.”

Världsmästaren Zaccardo om hur Parma skall stoppa Milan:
”Vi kommer gå för vinst. Milan är oerhört starka och är i form. Ibrahimovic avgör amtcherna och Necorino gör mål så fort han får läge. Men vi tillsammans med donadoni känner oss starka och det går bra för tillfälle. Ibra kan stoppas, så länge vi inte ger honom för mycket plats där han kan vara rättvänd mot målet.
Det är alltid stor press på oss, men vi ska inte titta på tabellen utan tänka på att så fort som möjligt skrapa ihop 40 poäng.”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen