Dagens nytt från Italien

I Italien har det idag snackats mest om Gattusos comeback och Emanuelsons uppvisning sätt med Milanögon. Allegri hyllas för att ha haft förtroendet för holländaren och man tycker att han är bättre än vad han visat under Ajax tiden.  Man välkomnar den stora krigaren Rino tillbaka som vunnit över en svår skada och kan återigen kämpa med sitt Milan. Inzaghi hyllas av Milannews han med. Hans jubel efter Emanulsons mål visar vilket Milanhjärta den gode Pippo har och hur mycket han betyder för moralen inom laget.
Här nedan är det några kommentarer vi på MilanSverige översatt för er  från dagens Italienska media. Glöm inte vart du läste det först!

 

Nicola Legrottaglie
”Jag tror Milan har något extra. Hos de rödsvarta är nästan alla mästare och har spelare som kan ändra matchbilden. Juve spelar mer kollektivt och har mindre individuellt skickliga spelare, men de svartvita kan inom snar framtid nå till Milan nivå.”

 

Dani Alves
“Vi måste verkligen förbereda oss på bästa möjliga sätt inför detta kvartsfinal då Milan är ett väldigt svårt motstånd. De kommer inte att bjuda oss på någonting, speciellt inte på denna nivå av ett sådant mästerskap. Det är vi själva som får ge allt vi har för att ta oss vidare.”

Clarence Seedorf
“Att vi blev lottade mot Barca ändrar ingenting. Man får mötas för eller senare, så det kvittar. Efter att idag spelat 60 minuter med Primavera laget så kan jag säga att jag är redo att gå tillbaka till träningarna med laget. Jag vill komma igång så fort som möjligt för att kunna ge en hand till mina kamrater i den sista delen av säsongen.”

Carlo Ancelotti
Aubameyang är riktigt stark. Jag minns honom när han spelade i Milans ungdomslag och man kunde redan då se hans talang. Nu börjar han bevisa att han är en riktigt bra spelare.”

Riccardo Trevisani (Sky),
“Det krävdes många matcher, men den som såg mest i Emanuelson det var just Allegri. Han har gett honom förtroende när han spelade dåligt och trodde på honom hela riden. Nu spelar han riktigt bra, även bättre än när han var på topp i Ajax.”

Pirlo: ”Vu ska fortsätta vinna för att vara nära Milan i toppen. Nu koncentrerar vi os på Coppan!
De Ceglie: ”Vi låter bli att tänka på det Milan gör,

Silvio Berlusconi efter matchen mot Parma:
”Vi har gjort en bra match. Sätt till alla skador vi har så presterar vi bra, och de spelare som är ute på planen för dagen gör det jätte bra. Det är självklart också Allegris förtjänst, han är ju den tolfte spelare, om inte nu domaren skulle råka bli det” säger den gode Silvio med ett leende.
Om Barcelona:
”För oss passar det bra med stora lag. Det lyfter oss och vi är Milan! Jag påminner återigen att vi är väldens mest meriterade klubblag och att mätas med lag som Barca och Real är inget konstigt. Vi hoppas bara kunna ha alla våra spelare tillgängliga.”
Cupen mot Juve:
”Ja, jag tror att vi kommer att passera dem.”

 

 

Forza Milan // Diavolo

Källa: milannews.it

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen