Berlusconi om: Allegri, Pato och Champions League…

Milans president Silvio Berlusconi har talat idag med italiens media. Här är vad han sade idag till Processo Di Biscardi som är ett program på den italienska tb kanalen 7!

Om skadorna:
”Vi har en mycket bred trupp. När det gäller mittfältet så har vi åtta spelare som slåss för tre platser. Sätt till alla skador vi har och haft under denna säsong så har vi alltid kunna ställa upp med starkt manskap tack vare den breda truppen.”

På frågan om Allegris framtid säger Berlusconi följande:
”Massimiliano diskuteras inte! Han har uppfyllt kraven som klubben ställer på honom och han uppträder exemplariskt på alla fronter. Alla historier om krångel kring förläggning av hans kontrakt var lögn. Det var en ekonomisk diskussion mellan tränaren och Milan. Alla vill tillgodose sina egna behov vilket är logiskt och sådan är fotbollen idag. Det var inget mer än det och det var därför det dröjde.”

Vidare pratar Silvio om det bortdömda målet..
”De svartvita skall man inte klaga på, det var ett misstag som begicks av domarna. Det finns inga konflikter mellan Juventus, Milan och dess ledning.”


Kameror inom fotbollen?
”Det är 25 år som jag slåss för det. För ett så pass viktig sport som fotboll så tycker jag att man skall ta hjälp av kameror ute på planen. I fotbollen finns det massor med regler som är väldigt svåra att ändra på, men vi måste modernisera oss.”

Aresnal – Milan då?
”Jag tycker att vårt lag måste gå ut på planen för att vinna. Man skall visa att man bestämmer på planen och över spelet. Man åker inte till London för att försvara sig, och när Milan spelar ute i Europa så följs laget av alla ute i hela världen. Om du uttalar ordet Italien ute i världen får du tillbaka tre svar: Maffia, Pizza och Milan”


Pato då?
”Vi känner honom som en mästare. Denna säsong har han haft otur och det har varit några skador som oroat oss mycket. Därför tar vi det väldigt lugnt denna gången och har har fått väldigt professionell behandling. Nu får det ta sin tid för skadan att läka och vi ska inte skynda på honom tillbaka till planen. Jag har sagt stop för hans övergång till PSG, då jag tror han kan övervinna denna svåra moment och komma tillbaka som en mästare återigen.”

 

källa: www.milannews.it

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen