Arsenal-Milan 3-0

Jaa, hur ska man börja?… Jag ska ta det väldigt enkelt och kort.

  • I  första halvlek var vi riktigt dåliga! Arsenal skapade inte så mycket, vi bjöd dem på målen. Det var som en mardröm, en mardröm som vägrade ta slut. Nu när jag sitter och skriver darrar jag fortfarande, jag kunde på riktigt få en stroke ikväll, PÅ RIKTIGT!
  • Det var inte målen som skrämde mig, jag trodde hela tiden på ett mål som skulle förstöra “festen” för arsenal, speciellt i andra halvlek. Men så hände en sak, en sak som för en liten stund tog mig tillbaka till finalen mot Liverpool. Nocerinos miss en meter ifrån målet påminde mig om Shevas miss i finalens slutminuter… Det var så äckligt, jag krossades, jag var helt ärligt rädd även om jag försökte lugna ner er på Facebook och vännerna omkring. Snälla låt det här aldrig hända igen, aldrig!
  • Angående vilka som var bäst i Milan. Jag tog upp Abbiati och Van Bommel för att Abbiati gjorde historiens kyligaste räddning medan Van Bommel gjorde hur många viktiga brytningar som helst på mittfältet! Men självklart har vi Mexes som gjorde en kanon match, även Abate var säker på sin kant. De som skrämde mig idag var Zlatan, Mesbah, Robinho och Emanuelson, offensiven kort sagt. Jag tänker inte såga El Shaarawy även om han hade en kanon läge, El Shaarawy är inte spelaren som ska få den pressen på sig. Jag vägrar kommentera Silvas misstag, det hände inte!
  • Hur som helst, vi är vidare, vi är i kvartsfinal. Jag säger det en gång till Arsenal var helt klart värda dagens vinst men glöm inte va vi gjorde med dem första matchen, så vi är HELT KLART värda vår kvartsfinalplats!
  • Forza Milan, Grande Abbiati!
  • Jag saknade Boaa!

Skit i dagens match, njut av den här videon istället!

Champions%20League:%20Se%20Sporten%20med%20CL-m%C3%A5l

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen