Milan 1-2 Juventus

Match mot ett storlag betydde väl att det bara finns två alternativ, oavgjort eller förlust? Idag blev det förlus mot Juventus – igen. Det var väl bara cupen och vi körde inte för 100%? Skitsnack. Idag räckte vi inte till, men om man tänker på omständigheterna kanske vi inte ska vara helt besvikna/ledsna/generade eller vad man nu känner sig.. Dels har vi ju som vi nämnt tidigare hela 11 spelare skadade, och Juventus är i sitt livs form. Men å andra sidan är vi ju Milan och ingen ska vinna över oss.

Efter bara åtta minuter i andra halvlek gjorde Juventus 0-1, Martin Caceres. Det målet var riktigt tungt, jag hade nästan gett upp där. Spelet stämde inte och vi låg under mot ett av ligans bästa lag (kanske det bästa för tillfället), snacka om att ha det tungt…

… men vi har ju El Shaarawy! :D I den 62:a minuten slog Antonini ett inlägg från vänster som Ambrosini nickade ner till Robinho som dock missade och El Shaarawy dök upp och placerade enkelt in 1-1! Målet betydde otroligt mycket, speciellt mentalt.

Glädjen varade inte länge eftersom att Caseres slog till igen. Även om jag blev så arg måste jag erkänna att det var ett fint mål.. tyvärr.

Nu gäller det att ta nya tag till nästa match borta mot Udinese utan Zlatan. Matchen spelas 18:00 den 11 Februari (Lördag). Och om en vecka möter vi Arsenal, hur ska det gå?