Match – Resultat – Spelare – Spelade minuter

Kroatien-Sverige 1-3 (Zlatan) 85
Italien-USA 0-1 (Nocerino, Abate) Nocerino: 46, Abate 18+4
Tyskland-Frankrike 1-2 (Mexes) 90+4
England -Nederländerna 2-3 (Van Bommel och Emanuelson) Van Bommel: 90+4, Emanuelson: 14+4
Brasilien-Bosnien 2-1 (Thiago SIlva) 90+3
Gambia-Algeriet 1-2 (Mesbah)
Frankrike U21-Italien U21 1-1 (El Shaarawy)
Israel U19-Italien U19 1-1 (Rodrigo Ely)
Italien U20-Tyskland U20 4-3 (De Sciglio)

6 vinster
2 oavgjorda
1 förlust

Info: Såg bara Sveriges match mot Kroatien och Hollands match mot England och värd att tas upp är:
-Zlatan gör själv 0-1 på straff, hur säkert som helst. Han är inblandad i 1-2 målet som Larsson gjorde och assisterade senare till Larsson som satte 1-3. Mycket fin anfalls fotboll och passningsspel av Sverige, speciellt i andra halvlek.
-England vs Holland: Riktigt skön match och se där Van Bommel hade samma roll som i Milan och han spelade lika bra som han gör i Milan. Holland hade länge 0-2 ledning men England kom tillbaka i slut minuterna och gjorde 2 snabba mål. Men det skulle inte sluta 2-2, Emanuelson var inblandad i Hollands sista anfall i 92a minuten, han skruvade in ett fint inlägg från vänster som England försvaret inte kunde rensa bort, bollen hamnade hos Van Bommel som snyggt spelade till Robben, Robben gjorde som jag brukar göra på FIFA, från högra sidan av straffområdet skruvade han snyggt in bollen i målets vänstra hörn, hur snyggt som helst! Robben till Milan? JA!