Milan 3-1 Lazio

Blev riktigt oroad och besviken när Cissé gjorde 0-1 efter fem minuter! Bonera och Mexés gick på samma spelare och Cissé blev lämnad ensam och gjorde mål. Kul att Mesbah fick debutera, gjorde en helt okej debut enligt mig. Imponerande att slå Lazio så pass enkelt med ett lite reservbetonat lag. Nästa cupmatch mot Juventus blir den 8:e februari, en onsdag.

I den 15:e minuten var det lite flipperspel i Lazios straffområde och Robinho kunde till slut distinkt skjuta in kvitteringen.

Drygt 3 minuter senare blev det mål igen, El Shaarawy klackade snyggt fram bollen till Seedorf som lurade Días och bombade upp bollen i nättaket, riktigt snyggt.

I den 70:e minuten byttes Zlatan in istället för Merkel och efter 14 minuter gjorde han mål. Emanuelson dribblade snyggt förbi två spelare vid mittplan och passade fram Ibrahimovic som hade frittfram och skjöt säkert in 3-1.

Positivt

Amelia räddade oss några gånger, speciellt i första halvlek då försvaret var bedrövligt. Härligt att veta att vi har två riktigt bra målvakter (Abbiati & Amelia).

Mesbah gjorde en okej debut som sagt, och det var härligt. Hoppas att han utvecklar sig ännu mer.

Robinho gjorde mål igen (!) och jobbade mycket. Han var delaktig i spelet, både defensivt och offensivt, skönt att det börjar lossna för honom.

El Shaarawy, var bra idag. Inte lika bra som mot Novara (båda matcherna) men han vågade utmana och dessutom gjorde han en underbar assist till Seedorf.

Negativt

– Försvaret var kasst! Bonera gjorde bort sig vid 0-1 och som jag nämnt tidigare så ska vi vara tacksamma för Amelias insatser idag.

Höjdpunkter: Klicka här