Milan: Prince Boateng är viktig!

Kevin Prince Boateng har kritiserats hårt av italiensk media, något som gjort honom förbannad. Det förklarade han här.

Nu höjs han till skyarna av Milan ledningen, tränaren och kamraterna. Milan channel skriver om hur viktig Prince är för Milan.

Med Prince på plan har man en anfallande mittfältare som samtidigt försvarar som en mittback, han springer matchen ut, med och utan boll. Han öppnar upp ytor för de andra anfallarna samtidigt som han själv heltiden finns tillgänglig på rätt plats när bollen kommer. Han gör inte många mål men när han väl gör det så är det viktiga. Den här säsongen har han redan gjort 3 viktiga.

6 AUGUSTI 2011: Super Cupen mot Inter
I cupfinalen i Beijing låg Milan under i matchen efter en frispark av Sneijder. I andra halvlek låg Prince bakom 1-1 målet och gjorde sedan 2-1 som också blev slutresultatet och Milan kunde lyfta trofén.

21 AUGUSTI 2011: Luigi Berlusconi Trophy mot juventus
Med Ibra och Inzagi skadade, Pato och Robinho på semester fanns det inte många anfallare tillgängliga. Matchen stod och vägde när Prince på bästa sätt och på volley kunde hantera Abates inlägg och skjuta in 1-0 till Milan. Matchen slutade 2-1 till Milan. 2-0 målet gjordes av Seedorf och 2-1 gjordes av Vucinic.

19 OKTOBER 2011: Champions League mot Bate
Boateng var tvungen att lämna plan mot Barcelona pga skada, i hans comeback mot BATE gjorde han 2-0 målet och lugnade ner Milan som verkade illa ute, speciellt efter 2 misstag från Abate och Van Bommel som hade varit baklänges mål i rätt fötter.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer