Milan 3p, Inter 0p, Napoli 0p…

Milan-Palermo slutar 3-0 efter mål av Nocerino, Robinho och Cassano.

Vilkeen kväll det var på San siro! Milan visar klass och spelar ut Palermo till 100%. 11-0 i skott på mål förklarar väll allt. Milan spelade så annorlunda idag, tänk om de spelade så varje gång. Inga fel passningar förutom 2-3 st i början av Van Bommel. Jag undrar hur många passningar vi hade efter varandra som gick rätt omkring 75”e minuten och framåt.

Zlatan bättre spelare än talare.
När Zlatan förklarade att han hade tröttnat på fotboll skrevs det massa från olika håll och Milan ledningen blev pressad av media. När Zlatan spelade ikväll svarade han inte bara sig själv utan också mig som kritiserat honom här på Milansverige och alla andra tvivlare. Zlatan har under senaste tiden visat att han är bättre när han tar ett par steg tillbaka och spelar fram än när han står längst fram och avslutar som han var gudomligt bra på för ett par år sedan.

Släkten är värst.
I början var det lite trögt men Nocerino som kom just från Palermo gjorde  första målet i 40”e spelminuten efter att Aquilani fint nickade fram honom till friläge. Nocerino valde att inte fira mot sitt gamla lag men kastades ändå ner i gräset av Robinho och Cassano. Jag vet inte om Nocerino hade fått en kick pga att han spelade just mot Palermo men förutom målet så spelade han riktigt bra. Hade många bra löpningar både framåt och bakåt, spelade med säkerhet och passningsspelet var det ingen fel på.

Robinho gör det igen presic som förra året.
Robinho som kom tillbaka från en långtidsskada lyckades göra mål presic som förra året. Från början gick det inte så bra, hade ett bra läge att göra mål på men palermos målvakt gjorde en dubbelräddning, sedan var han lite små irriterad och lyckades dra på sig ett gult kort. Men bättre sen än aldrig, han kom tillbaka, lyckades få ordning på spelet och gjorde mål till slut.

Bonera före Mexes.
Även om Mexes fanns tillgänglig så valde Allegri att byta in Bonera istället för honom när Thiago Silva klev av pga skada. Först vart jag lite små skakig men Bonera visade faktiskt att han kan. Han hade inte speciellt mycket press på sig men gjorde aldrig några misstag, han spelade bra och säkert. Han gjorde faktiskt färre misstag än Hussfelt.

Negativt –
Thiago silva klev av efter skada, fortfarande oklart hur allvarligt det är.
Van Bommels frisyr :)

Positivt +
Passningsspelet helt klart.
Nocerinos insats.
Robinhos comeback.
Zlatans framspelningar.
El Shaarawys inhopp.
11-0 i skott på mål.
3p i rätt tillfälle.

Höjdpunkter dyker upp på youtube kanalen strax om inte Youtube plockar bort videon :)… FORZA MILAN

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen