Allegri och Thiago Silva inför Bate

20111018-200210.jpg

Allegri
“Första plats i gruppen, förutom att det skulle göra oss stolta så vore det riktigt bra, vi skulle få spela mot ett andra placerad lag. Vägen till första plats börjar med en seger i morgon och sedan kommer vi att tänka på nästa match. Vi måste koncentrera oss på en match i taget. Laget fick inte igång spelet i Turin men i lördags gjorde vi en bra match när det gäller intensitet, kvalitet och teknik. Vi var godkända även i fråga om vilja och även det viktigast av allt, nämligen att vara på vakt. Det kan vara matchen som får oss på rätt spår igen. Det var en välförtjänt seger och nu har vi en månad framför oss där vi har chansen att hamna högt både i Champions League och Serie A.
Robinho är en extraordinär spelare med ett sätt att spela som drar laget framåt. Aquilani är en klass-spelare, han gjorde en bra match på lördag men han har fortfarande saker att förbättra, han kan mer än han visade i lördags. Nocerino gjorde bra ifrån sig också, det gjorde hela laget. Nu behöver vi bara anstränga oss för att fortsätta det positiva resultatet tillsammans. Nocerino gjorde bättre ifrån sig eftersom han alltid är bättre på vänster kant så det var ingen överraskning för mig. När det gäller bildandet går, jag ska tänka på det idag. Det har gått två dagar nu som Seedorf inte har tränat med laget. Thiago Silva tränade igår. Van Bommel är okej, men jag tror inte Ambrosini kommer att finnas tillgängliga. Abbiati är den enda som startar i min elva mot Bate just nu. Resten får jag räkna ut tills imorgon.”

Thiago Silva
“Det är fantastiskt att spela fotboll i Italien. I Brasilien brukade jag titta på Serie A och La Liga. Jag gillar hur spelet spelas i Italien. Jag har alltid varit försvarare och jag arbetar på att förbättra mitt spel helatiden. Iår är ligan mer konkurrenskraftig, många lag har förstärkt sina trupper och är mer välorganiserade.
Jag kommer tillbaka:
Jag tränade igår och idag mår jag bättre. Vi får se vad som händer på eftermiddagen.

Förutom i försvaret är jag tillgänglig att spela som mittfältare om det behövs. Jag spelade där från när jag var 7 till när jag var 15. Jag skulle inte vilja det, men om det behövs så gör jag det. Robinho är en viktig aktör, i både försvar och anfall eftersom han hjälper laget mycket. Han är tillbaka nu och jag hoppas att han spelar en bra match i morgon. Han är en stor spelare och är professionell. Vi har ett bra team, en bra tränare och massor av viktiga personer som arbetar runt laget. Vi gjorde en bra match mot Palermo och vi kommer att göra samma sak i morgon. Jag är glad eftersom fansen är nöjda med mig. Det är inte lätt att komma till en stor klubb och göra en omedelbar effekt. Det här året kommer att vara annorlunda för mig eftersom jag har mer självförtroende, så det ska gå ännu bättre. Mexes är en kvalitets-spelare. Han är en spelare som kan ge mycket till laget. Han måste vara försiktig med sitt knä men när han kommer tillbaka kommer han göra en stor inverkan. Casemiro spelade i u20 laget i VM. Han är en kvalitets-spelare med bra teknik och om han ansluter till oss ​​blir jag lycklig.”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen