Allegri inför Palermo: Vi måste vinna

Milan har haft en tung start man har lyckats plocka in en 3-poängare en gång på 5 försök och redan förlorat 2 matcher, under hela förra säsongen förlorade Milan 4 matcher och det har Allegri uppmärksammat.

Allegri fattade sig kort och enkelt på presskonferensen:
“Vi är Milan och 5p efter 5 omgångar är inte godkänt, vi måste vinna den här viktiga matchen. 3p är ett måste för att inte halka för långt efter.”

Angående Zlatan-Cassano snacket som har skrivits överallt sa han:
“Det här har blåsts upp rejält, det har gjorts till för stor sak av det hela. Jag är säker på att Cassano kommer fortsätta spela lika bra som alltid och vara en tillgång för både Italien och Milan. Zlatan är positiv och i bra fysisk form, det är det enda som räknas för mig dessutom så tror jag att han kommer spela som idag om 3-4 år”

Angående Robinho:

“Det är viktigt att ha honom tillbaka, han hade en mycket bra säsong med 14 mål och många assister. Det är glädjande att han är tillgänglig just inför denna match eftersom Prince saknas. Senare idag ska jag tänka på ifall han startar eller inte.”

Sedan fortsatte han med att förklara hur viktigt det är med att ha skadade spelarna tillbaka. “genom att ha Mexes kan man ge vila till mittbackarna och genom att ha anfallare tillgängliga kan man de som är trötta vila osv.”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen