Allegri: en viktig månad

Efter matchen mot reservlaget pratade Allegri med pressen. Han förklarade väldigt tydligt och flera gånger att det bara var början och att man har många poäng och plocka in.

Vidare förklarade han att den kommande månaden skulle vara viktig både i Serie A och CL. -Vi måste komma tillbaka till vinnande spår och börja vinna igen sa Allegri. Sedan sa han att det var bra med en match för de som inte spelat landslagsfotboll och att hela truppen kommer vara tillbaka på onsdag för gemensam träning.

Allegri: Ibrahimovic kommer nu ansluta till truppen och inom kort börja spela lika bra som förr och sprida sitt vinnar mentalitet som vanligt.

Allegri berättade också om Robinho som har tränat hårt den senaste tiden och att han spelade bra i träningsmatchen. Robinho kommer med stor sannolikhet att finnas med i truppen mot Palermo.

Förlusterna mot Napoli och Juventus har inte pressat eller skrämmt oss. Det var vår spel som inte fungerade, det var vi som bjöd in de och gjorde misstag, vi försöker komma tillbaka till vår standard och när vi väl kommer upp ditt så kan vi slå alla. Förhoppningsvis börjar vi redan i nästa match mot Palermo.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen