Milan favoriter till Scudetton

1. Milan (1)
Fortfarande laget att slå. Året efter scudetton. Nya mål och samma mål. Ny scudetto men också ett allvarligt försök att vinna Champions League. Kan detta Milan klara det?

Phillipe Mexes kom gratis och är både en startspelare och lyx-reserv för Alessandro Nesta, Taye Taiwo behöver kanske acklimatisera sig men kom också på fri transfer och borde med tiden vara en uppgradering mot Luca Antonini. Alberto Aquilani är ett mycket bra nyförvärv då han ger laget mer kvickhet och skicklighet. Antonio Nocerino kommer också bidra med behövlig friskhet till mittfältet. Stephan El Shaarawy är värvad för framtiden så kan han förhoppningsvis få en del chanser redan denna säsong.

Det viktigaste för Milan är dock inte nyförvärven utan att Thiago Silva upprepar sig, Kevin Boateng tar ytterligare ett kliv och att Zlatan Ibrahimovic och Alexandre Pato håller sig friska. Milans mercato duger för att kunna försvara scudetton men jag tycker inte de har närmat sig Barcelona, Real Madrid och Manchester United speciellt mycket. Men med bästa truppen och bästa startelvan i Serie A är det svårt att inte ha Milan som favoriter till scudetton.

Ur Lorenzo Medicis inlägg.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer