Milan 2-0 Viktoria Plzen

Så här ser tabellen ut i grupp H.

Matchen slutar 2-0 till Milan!
Första halvleken skpade Milan ett par chanser, Cassano borde satt ditt åtminstånde 1-0 redan i första halvlek. Hela matchen dominerade matchen men skapade inte så farliga chanser. Det var mest Zlatan som hade bollen och lägerna. Viktoria Plzen var väldigt defensiva och satsade på kontringar, som inte blev så farliga, mest långskott som hamnade utanför.
I andra halvlek blev det dock bättre. Zlatan som var inblandad i mycket fick bollen i straffområdet och försökte lobba bollen förbi en Viktoria-försvarare. Bollen kom på försvararens hand och Milan fick straff. Zlatan tog den och gjorde säkert 1-0. Cirka 10 minuter senare spelade Zlatan en djupledsboll till Cassano som kyligt chippade in bollen i mål, 2-0.