Media kopplar ihop flera med Milan

Låt oss inte tro på allt som skrivs, låt oss inte tro på nåt som Milan ledningen inte har bekräftat. Vi bör heller inte tro på dessa rykten om vi tänker logiskt, eftersom anfallare är det sista vi behöver.

Jag tror om Milan är ute och letar så letar de efter en eller kanske två mitfälltare.

Men man ska också alltid tänka “om”. Om det är så att Milan är ute efter Torres och Van persie så är det nog pga att man vill byta Pato då ledningen är osäkra om mannen som är gjord
Av glas kommer att hålla i framtiden. Det är inte omöjligt, Barbara sa det tydligt här om dan, att även Pato kan gå.

Kan också vara så att man kanske vill byta bort Robinho eller sälja Cassano? För Zlatans plats är för säker, han är älskad och ledningen har inte varit för blyga för att uttrycka det :).

Teves ryktet? Nää för dyr…

Låt oss prata lite om Taiwo, jag gillade hans spel i landslaget och OM men i Milan har han varit mycket osäker. Själv ville jag ha Contrao där men så tog Real Madrid honom :(. De hungriga pengar pumpande jättarna borde nöja säg med Marcelo och släppa honom till oss.

Angående Emanuelson. En helt ny spelare i år. Känner knappt igen honom, iår har han spelat riktigt bra. Hoppas han blir ännu bättre så att vänster positionen blir hans, för det är vad vi behöver, fart på mitfälltet.

Kevin Prince Boateng, mannen jag älskade I VM och mannen jag var 100% säker på den dan han skrev på. Vilket hjärta, vilken kämpe och vilka kvaliteer. Han förstod vad Milan är på en gång, hans första press konferens gjorde honom ännu mer älskad hos mig. Att han tattuerade in Milan pga att han köptes loss pekar på hur mycket han älskar klubben och att han kommer stanna och kämpa så länge Milan behöver honom. Grande Boa.

Abate? Jag älskar dig!

Det finns en annan sak jag vill och det är att Allegri bestämmer sig för två huvud anfallare och slutar testa, själv tycker jag om när Robinho och Zlatan spelar framför Prince.

Jag vet att ni alla håller med mig om att vi behöver mitfälltare. Men frågan är vem eller vilka? Vad tycker ni? Svara här nere i kommenatator fältet.

Förresten, ursäkta stav fel osv, skriver med mobilen :).. mvh.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen