Fans besvikna efter strejken

Det märks, inte bara vi som är sugna på fotboll utan många många andra. Många supportrar har uttryckt sin ilska, folk som längtat att se fotboll i helgen, folk som förlorat sina biljetter till matcherna i helgen och även vanligt folk som tycker att spelarna är bortskämda. De tycker att en spelare som har så många miljoner om året borde kunna betala lite skatt för landets skull.

I ett inlägg står det såhär på Gazzettan…
“Den som kör ut sopor och har fotbollen som sitt enda stora nöje och lägger alla pengar på matchbiljetter kanske inte direkt har förståelse för spelarna även om ligaförbundet är skyldigt till att det gått så här långt, säger Marco Pasotto på Gazzetta dello Sport.”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen