M’Baye Niang: “Tio år i Milan”

Med två mål mot Sampdoria och ett mål i cupen har M’Baye Niang lyckats imponera på de flesta. Idag valde fransmannen att delta i en intervju med Corriere dello Sport där han bland annat talade om känslorna för den rödsvarta klubben.

– Jag accepterade utlåningen till Genoa men jag såg även till att återvända till Milan eftersom att jag tillhör denna klubb. Jag vill visa vad jag går för och jag vill även ge tillbaka till Milan då jag spelade mindre bra de tidigare säsongerna. Idag spelar jag en bättre fotboll och jag anser även att jag har förändrats som person. Jag har gjort de misstagen ingen fotbollsspelare har råd att göra men jag har förändrats.

Jag kan se mig själv spela för denna klubb  i tio år till och om det var upp till mig skulle jag avsluta min karriär i Milan. Min relation till Mihajlovic är bra. Han är en skicklig tränare och han gillar även att jobba med de yngre spelarna.

Till sist valde Niang att tala om den nuvarande säsongen och drömmen om en plats i Champions League.

– Under den senaste perioden har vi endast förlorat en match borta mot Juventus. Vi måste fortsätta jobba hårt för att ta oss tillbaka till toppen och det är rätt väg att gå. Ingen av oss spelare bör lyssna på vad som sägs utanför Milanello. Vi visste att matchen mot Carpi skulle vara svår då motståndarna förlitade sig på långbollarna. I matchen mot Verona måste vi ge vårt yttersta som vi alltid gör. Vårt mål är fortfarande att nå Champions League.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen