Vi söker redaktör och skribenter

VI BEHÖVER HJÄLP!

Vi söker en ny redaktör och fler skribenter.

Som ni säkerligen märkt har vi inte varit så aktiva med nyhetsrapportering och artiklar det senaste halvåret. Vi är ledsna för det. För ett år sedan lämnade jag över ansvaret som redaktör med goda förhoppningar om att redaktionen fortsatt skulle vara aktiv och leverera nyheter och content som rör Milan på svenska. Så har det tyvärr inte riktigt blivit. 

En stor anledning till detta är att det har varit svårt att driva en redaktion utan passionerade skribenter som är villiga att offra någon timme i veckan för att rapportera om Milan till vår svenska Milan-community. Därför söker vi också fler skribenter till redaktionen. 

Men först och främst behöver vi hitta en ny redaktör som ideellt kan leda skribenterna. Som redaktör förväntas du vara drivande, ta ansvar och ha goda ledaregenskaper. Erfarenhet av WordPress eller liknande cms är meriterande. 

Allt arbete på redaktionen är ideellt, det har det alltid varit och kommer så förbli. Redaktionen är givetvis uppbackad av supporterföreningen Milan Club Svezias styrelse och som redaktör och skribent får man gratis medlemskap (inkl medlemskort med sin roll graverad på kortet) i föreningen och möjligheten att varje månad vinna månadens skribent med priser som t.ex. presentkort på Milan Store. 

I dag syns vi på fem plattformar. Hemsidan, Facebook (12k följare), Instagram (5k), Twitter (3k) och Youtube. Som redaktör och skribent har du alltså möjlighet att sprida dina ord till en stor följarskara – faktiskt en av de största i Sverige när det gäller supporterföreningar och vi är också en av de största Milan-klubbarna i världen. 

Är du intresserad av att bli redaktör eller skribent? Eller känner du någon som skulle passa i någon av rollerna?

Mejla info@milansverige.se eller skicka ett DM till @oskarsorling och beskriv vad du kan bidra med (och som redaktör dina planer för redaktionen 2022/23).

Vi är ligamästare. Världens finaste klubb. Men har inte en aktiv redaktion. Det måste vi ändra på. Hjälp oss!

Forza Milan!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen