E103: Med dessa nyförvärv vinner vi Serie A igen

Transferfönstret är öppet och Milan har gjort klart med sina viktigaste profiler dvs våra sportchefer har förlängt. Det borde varit löst sen länge men enligt media vill Maldini och Massara ha en större del av kakan än tidigare. Ivan är på väg ut så dom får förmodligen nalla på hans befogenheter. 

Årets officiella tröja är presenterad, vi ger vårt omdöme

Vi presenterar några officiella nyheter och några rykten men detta avsnittet är vårt klassiska avsnitt där vi bygger Milan om vi får bestämma. Håller ni med oss? Vilket lag är bäst eller hur hade du formerat ditt lag med samma förutsättningar vi förklarar. 

Quiz, dvs Milankunskap, något längre idag i början på avsnittet. Kul och lärorikt. 

Hit and shit

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer