Redaktionens spelarbetyg från Milan mot Atalanta.

Här nedan följer betygen från säsongens sista hemmamatch mot Atalanta.

Maignan 6. Testas inte så mycket matchen igenom men är som vanligt involverad i uppspelsfasen.

Calabria 5. Inte Calabrias bästa match, får hoppas på bättre skärpa i avslutande match nästa helg.

Kalulu 6.5. Stabil matchen igenom och fortsätter visa fin form.

Tomori 6. Även Tomori fortsätter visa fin form och spelar uppoffrande.

Hernandez 7. Gick delvis inte att känna igen Theo ikväll, och sen sa det bara pang. Gör kanske säsongens mål när han spurtar med bollen från eget straffområde, hela vägen till motståndarnas, passerar ett par spelare på vägen och avslutar sen kyligt vid bortre stolpen. Redaktionens MOTM.

Tonali 6. Fortsätter vara otroligt viktig för milan med sitt slit, får inte med sig varken mål eller assist idag, men han gör precis det han ska.

Kessie 6.5. Skönt för Kessie att göra en bra match på san Siro, då detta troligtvis var hans sista hemmamatch för milan, visar trots allt hjärta på planen.

Saelemaekers 4.5. Uträttar inte mycket idag tyvärr, grinta räcker inte hela vägen mot bättre lag.

Krunic 6. Startar återigen i en offensiv roll, och gör det klart godkänt. Står för en magnifik brytning i eget straffområde som leder fram till Theos mål.

Leao 6.5. Får inte riktigt till det i första halvlek men vaknar till i andra och gör återigen ett mycket viktigt mål. Hoppas dom kommer överens om ett nytt kontrakt så fort som möjligt för Leao är den som är absolut viktigast för vår offensiv nu.

Giroud 5. Försvinner ur matchen idag tyvärr. Brukar vara en viktig uppspelspunkt men idag fungerar det inte och han byts ut relativt tidigt i andra halvlek.

Avbytare och tränare.

Messias 6. Kommer in serverar Leao fint till 1-0 målet, kommer till avslut som tyvärr inte hotar så mycket men i övrigt piggt inhopp.

Rebic 5.5 Får spela centralt och jaga Atalantas försvarare så fort dom får bollen, är väldigt nära på att kriga in ett mål ikväll.

Bennacer 5.5 Avlastar Tonali och gör det bra, är inte helt i form för 90 minuter så viktigt med alla minuter han kan få.

Bakayoko. Spelade för lite för att bedömas.

Florenzi .Spelade för lite för att bedömas.

Pioli 6.5 Möter ett Atalanta som jagar europaspel, ingen lätt uppgift på förhand. Bytena känns kloka idag, behöver inte riskera Zlatans knä vid 2-0 ledning samt att byta in Bakayoko och gå ner på lite defensivare spel sista 10. Ska ha stor cred vid en eventuell Scudetto.