Därför är vi värdiga mästare!

Det var längesen sist, det har varit en mörk period men en gemensam nämnare med vårt senaste guld nr 19 och nr 18 är att vår legend i Zlatan var på plan och lyfte bucklan. Zlatans betydelse är det ingen som ifrågasätter idag, lika lite som Maldinis betydelse för Rossoneri. 

Vi går igenom varför vi vinner guldet och om det är rättvist att vi står som slutsegrare efter 38 omgångar. Är inne och nuddar på lite statistik kring vårt försvar, det är skrämmande bra siffror men vi kommer gå vidare i liknande spår nästa gång vi träffas och tar hela laget. Milan släpper in minst mål, av en anledning. Milan har tappat 3 startspelare från i fjol då laget kom 2a eftersom jag räknar in vår danska viking bland spelartappen. Ändå avslutar vi med att lyfta bucklan för 19e gången. Närmar oss 2 stjärnor…

Vi försöker hålla oss ifrån rykte eftersom det är väldigt mycket av det nu men det går inte att hålla sig ifrån all info kring ev nya ägare och vad nuvarande ägare har för tankar kring att behålla en stor del av klubben. 

En längre variant att hit and shit

Grattis till er alla som följer Milan och extra till er som följer denna podcast

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Scroll to Top