Redaktionens spelarbetyg Torino – Milan.

Här nedan följer redaktionens spelarbetyg från 0-0 matchen mellan Torino och Milan.

Maignan 6 Håller nollan och vill ofta starta igång spelet snabbt, får göra en svettig räddning men i övrigt så testas han inte så mycket.

Calabria 5.5 Gör en godkänd match defensivt, försöker offensivt men ger inte den utdelning som behövdes.

Kalulu 6 Gör tillsammans med Tomori återigen en bra match med sitt aggressiva försvarsspel, saknar lite skärpa i uppspelsfoten tyvärr.

Tomori 6.5 Precis som Kalulu så gör Tomori en bra match, gör flera viktiga blockeringar som hade kunnat resultera i målchanser. Redaktionens MOTM.

Hernandez 5.5 Står för en godkänd insats ikväll, fyller på mycket på sin kant men lyckas inte lika bra som vi är vana vid att se.

Tonali 6 Dikterar tempot i milans uppspel bra och vinner en hel del boll och dueller.

Kessie 4.5 Vill Kessie spela fotboll, ja den frågan ställer sig säkert många milansupportrar ikväll. Nonchalant och verkar redan ha checkat ut då han troligtvis lämnar för Barcelona i sommar.

Saelemaekers 4.5 Står mest och viftar med armarna och gnäller när det inte går hans väg, verkar inte ens försöka vinna matchen.

Diaz 4.5 Får utgå efter ca 50 minuter, ingen ställer sig frågande till varför. Det summerar Diaz insats denna kväll.

Leao 5.5 Godkänt i jämförelse med resterande anfallare, tyvärr verkar han vara i en formsvacka som vi hoppas vänder snart. Gör ständigt bort sin försvarare men tar oftast fel beslut i sista momenten.

Giroud 5.5 Lyckas inte hitta nätet idag, men får inte heller någon solklar chans, suger ner en hel del bollar och är en bra uppspelspunkt.

Avbytare och tränare.

Messias 5.5 Vill ständigt anfalla och utmanar gärna på sin kant, tar lite likt Leao fel beslut i sista momenten.

Krunic Spelade för lite för att bedömas.

Gabbia Spelade för lite för att bedömas.

Pioli 4 Då spelarna inte såg motiverade ut att vinna idag så måste Pioli ta på sig en stor del utav skulden, behåller även Saelemaekers och Kessie på planen i 90 minuter.



This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer