Sammanställning Vintermercaton

En kort sammanfattning från Milans vinterfönster säsongen 21/22.

In:

Marko Lazeti`c-18 årig Serb från Röda stjärnan, som köps för 4 miljoner euro. Lazeti“c beskrivs som en stark och teknisk spelare, med en enorm talang. Han har 14 matcher i serbiska högstaligan i bagaget, där han mäktat med 1 mål. Det ska tilläggas att på de 14 matcherna har det bara blivit 370 minuters speltid.

Ut:

Andrea Conti– Vår hårt skadade högerback, som vi inte sett spela mycket på San siro lämnar tillslut permanent för Sampdoria gratis. Spelarens kontrakt skulle gå ut i sommar och Milan sparar tack vare detta spelarens lön. Otroligt tråkigt att det gick som det gick för den gode Conti, som spåddes en lysande framtid när han värvades till Milan från Atalanta säsongen 17/18 för 24 miljoner euro.

Alessandro Plizzari– Plizzari lånas ut till Lecce i serie b säsongen ut där han förhoppningsvis får den viktiga speltid han behöver för sin fortsatta utveckling.

Pietro Pellegri– Pellegris lån som från början var skrivit över 2 säsonger avslutas nu bara ett halvår in i hans kontrakt. Spelaren har fortsatt tampas med mycket skador och har därför aldrig riktigt kunnat visa upp sig. Milan försökte köpa loss spelaren för reapris för att sedan låna ut spelaren, vilket inte Monaco ville.

Övrigt– Frank Tsadjout, Luan Capanni och Alessandro Sala lånas ut på nytt, till ett nytt lag, högst troligt då dem inte erbjöds någon vidare speltid i respektive lag. Även primaveraspelaren Milos Kerkez, som nog många såg som Theos lärjunge är såld till AZ Alkmaar för 2 miljoner euro.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer