OFFICIELLT: Lazetić klar för Milan

Tidigare under dagen meddelade Milan att man hade kommit överens med AS Monaco om att avsluta lånet av unge anfallaren Pietro Pellegri i förtid. Nu är en annan ung anfallare klar för Milan istället, den 18-årige Marko Lazetic, meddelar klubben på sin officiella hemsida.

Marko Lazetic har de senaste åren spelat i Röda Stjärnans ungdomslag innan han gjorde A-lagsdebut för klubben i november 2020. Sedan spenderade han en tid i Graficar Belgrad, som spelar i den serbiska andradivisionen, på lån och noterades där för fyra mål på 14 matcher. Den här säsongen har han varit en del av Röda Stjärnans A-lag och har totalt fått spela 14 matcher i den serbiska högstaligan, där han lyckades göra ett mål. En sak att notera är att 18-åringen endast fick spela totalt 370 minuter, varav två starter.

Milan skriver på sin officiella hemsida att Lazetic kommer till klubben på en permanent övergång. Kontraktet är skrivet fram till den 30 juni 2026.

Enligt flera tidningar, bland annat Calciomercato, ligger övergångssumman på ungefär fyra miljoner euro plus bonusar och en vidareförsäljningsklausul.

Slutligen skriver Milan att Marko Lazetic kommer att bära nummer 22 på sin nya tröja.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer