E90: Det är en jävligt konstig regel!

Nytt år och nya mål, Podcast Rossoneri önskar alla som lyssnar ett gott nytt år. En extra hälsning till dom som samarbetar med oss. I detta avsnitt är det 90 minuter Milan relaterat där vi som vanligt tar ut svängen men först som alltid i avsnitten en quiz. Ämne Milan tränare.

Vi betar av tre matcherna sen sist, 2 klara vinster och en väldigt snöplig förlust. Empoli som ligger mitt tabellen och topp konkurrenterna Napoli och Roma. Det finns mycket att diskutera, tyvärr som oftast hamnar domarbeslut och VAR i fokus för matcherna. Mourinho var inte sen att vädra sina åsikter. Denna lösning som skulle ta bort alla dessa diskussioner efter matcherna och ge domarna andrum har visat sig tyvärr ge ännu fler ringar på vattnet kring fotbollen. 

Ekonomi, FFP och ny arena är oxå en boll vi fångar upp och givetvis massa silly season inblandat med lyssnarfrågor där situationen med Kessie är den vi får mest frågor kring. Här har vi lite synpunkter vad Milan kan göra och varför det är komplicerat med hans förlängning. 

Avslutningsvis, hit and shit.

Fotbollsresan till Milano för Milan Vs Fiorentina är förlängd till Januari ut.
Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar spela upp eller direkt HÄR
FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen