Jakten på en försvarare fortsätter: Diallo, Diop och Lucumí uppskattas.

Ett lugnt januarifönster väntar Milan i jämte med förra årets då Tomori, Meïté och Mandžukić, som numera hängt upp fotbollskorna, fick sätta på sig den rödsvarta tröjan. Inför den andra halvan av säsongen är det bestämt att en ny centerback krävs och ledningen har redan börjat tala med några klubbar för att göra en Tomori-lik värvning som kan ta sig an Kjærs plats i elvan.

Milans intresse för Ligue 1- och franska spelare fortsätter med de senaste rykten som sipprat ut i italiensk och fransk media. Enligt Gianluca Di Marzio har intresset lagt sig på den senegalesiska PSG-försvararen Abdou Diallo. Di Marzios kollega Fabrizio Romano bekräftar Milans intresse men tyder att parisarna lagt en hög prislapp på den tidigare Borussia Dortmund-spelaren som de betalat 35 miljoner euro för. Milan-ledningen fortsätter förhandlingarna för centerbackenen, som även är rutinerad i rollen som vänsterback, och framhäver viljan att göra en framtidssäker investering i 25-åringen som PSG vill göra sig av med.

Antonio Vitiello på MilanNews tillägger att kallelsen till den afrikanska kuppen är ett problem i Diallo-dealen, ett mer ekonomiskt hållbart alternativ som finns i Maldinis och Massaras anteckningsböcker är Genks 23-åriga colombian Jhon Lucumí som spelat 23 matcher och gjort ett mål i den belgiska ligan.

Sista namnet ut är Issa Diop som idag tillhör Premier League-klubben West Ham och är på jakt att hitta rytmen med mer speltid med en ny klubb förklarar Santi Aouna. Le Parisien hävdar att ledningen frågat West Ham om spelarens tillgänglighet och att de emot spelarens vilja vill behålla fransmannen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen