Redaktionens spelarbetyg: Milan – Sassuolo

Milan åkte på sin andra raka ligaförlust när Sassuolo kom på besök under eftermiddagen. Nedan följer redaktionens spelarbetyg.

Maignan 5: Blev en tråkig återkomst för Maignan med tre mål insläppta. Ska sägas att han inte kan beskyllas för målen, får inte mycket hjälp av försvaret framför honom idag.

Florenzi 4: Står för ett handfull inlägg som tyvärr inte leder till något farligt. Kändes skakig defensivt.

Kjaer 5.5: För andra helgen i rad är han den enda i backlinjen som får anses godkänd. Står allt som oftast rätt och säker i duellspelet. Redaktionens MOTM.

Romagnoli 3.5: Ger Milan ledningen i matchen, men utöver det är han helt under isen. Blir totalt bortgjord i samband med 3-1 målet och drar på sig ett rött kort.

Hernandez 4.5: Saknade skärpan i sista tredjedelen idag. Tappar humöret i slutet av matchen och är nära en utvisning. Slår hörnan till första målet vilket räddar honom aningen.

Bennacer 4: Fick det inte riktigt att klicka med Bakayoko bredvid sig och det blev kostsamt. Hade väldigt svårt att få grepp på matchen idag och slarvade mycket med bollen.

Bakayoko 3: Står för en jättebjudning i samband med kvitteringen. Väldigt svag i passningsspelet och väldigt nonchalant i defensiven.

Saelemaekers 4: Bidrar alldeles för lite till offensiven, väldigt anonym insats.

Diaz 4: Väldigt osynlig i första halvlek. Brukar vilja ha mycket boll men idag glömde man stundtals att han var på plan.

Leao 4: Började på ett piggt sätt men blir allt osynligare i takt med att matchen går. Behövdes bättre beslutsfattning från portugisen idag.

Ibrahimovic 5: Låg bakom mycket av de chanser Milan skapade, men sprang offside onödigt ofta. Hans presentation hämmades av att de andra offensiva spelarna inte kom upp i nivå.

Inhoppare och Tränare

Kessie 3.5: Väldigt dåligt inhopp idag. Gör två stora misstag när Sassuolo gör 3-1. Väldigt slarvig med bollen matchen igenom.

Messias 4.5: Utgör ett större hot än Saelemaekers ute på högerkanten när han kom in, men det säger inte mycket. Visar goda intentioner stundtals men verkar ännu inte vara i 100% matchform.

Tonali 4.5: Kommer in med energi och gör vad han kan för att vända matchen till Milans favör, men idag var det inte en tacksam uppgift.

Pellegri 4: Spelade för lite för att bedömas.

Kalulu: Spelade för lite för att bedömas.

Pioli 4.5: Beslutet att starta med Bakayoko och att gå över till en 4-4-2 i andra halvlek visade sig inte vara hans bästa, men det är lätt att vara efterklok. Piolis matchupplägg är dock inte det som blir avgörande utan det är spelarna som får ta på sig denna förlust. Efter sju mål insläppta och 2 förluster i ligan den senaste veckan är det viktigt att Pioli får sina mannar på rätt spår inför onsdagens match.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen