Redaktionens spelarbetyg: Milan – Inter

Tatarusanu – 7: Släpper in ett mål på straff, men räddar också en straff. För ovanlighetens skull stabil matchen igenom. Redaktionens MOTM.

Calabria – 5,5: Pigg i inledningen av matchen, men får sedan lida av att Ballo-Toure inte tar sitt defensiva ansvar till full samt att han inte hade Saelemaekers som kunde täcka upp på högerkanten.

Kjaer – 5: Kändes inte som att Kjaer var fullt fokuserad idag. Tog ett par tveksamma rusher offensivt som resulterar i kontringar för Inter.

Tomori – 6,5: Tomori tror nog fortfarande själv att han nickade in kvitteringen, men i övrigt hade han det tufft defensivt.

Ballo-Toure – 4: Blandar och ger matchen igenom och får ett hjärnsläpp som resulterar i straff för Inter. Även om utvecklingen gått framåt de senaste matcherna så riskerar han att tappa sin plats i startelvan till nästa match (och givetvis när Theo är tillbaka).

Kessie – 5: Orsakade första straffen, tveksamt må tyckas, men straffen stod fast. Gör en stabil match i övrigt.

Tonali – 7: Visar hjärta och ger allt i varje närkamp. Gör allt man vill se av honom i ett derby.

Krunic – 6,5: Fick chansen från start som offensiv mittfältare trots att Diaz är tillbaka. Stänger ned Brozovic, men kommer inte helt till sin rätta offensivt.

Diaz – 6: Tillbaka från skada och det syns att han tappat lite av formen. Gör ingen dålig match, men har lyckas sällan bryta igenom Inters försvar. Spelade inte heller på sin naturliga position.

Leao – 5: Inledde matchen piggt, men försvann sedan och förblev anonym under resten av matchen.

Ibrahimovic – 6,5: Tämligen osynlig eftersom Milan sällan lyckades bryta igenom Inters försvar. Ilskan i hans blick syntes, men tyvärr stod Inter emot väl.

Tränare och avbytare:

Kalulu – 6: Ersätter Ballo-Toure och vänsterkanten blev genast mer stabil. Stod också för ett par viktiga räddningar.

Rebic – 5: Ersätter Leao rakt av och lyckades inte heller kliva ur skuggan som Leao hamnat i.

Saelemaekers – 5 : Gör ett viktigt defensivt jobb när han kommer in, men offensiven drabbas å andra sidan av det.

Bennacer – Spelade för kort tid för att betygssättas.

Bakayoko – Spelade för kort tid för att betygssättas.

Pioli – 6,5: Ställde upp med osäkra korten Krunic och Ballo-Toure från start, vilket kan diskuteras, men lyckades ändå stå emot förra årets mästarlag. Utnyttjar också alla sina byten och gör förändringarna i tid, vilket han haft en förmåga att inte göra tidigare.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen