Redaktionens spelarbetyg: Bologna – Milan

Här nedan följer redaktionens spelarbetyg från kvällens match mellan Bologna och Milan.

Tatarusanu 5 Två matcher i rad målvakten släpper in två mål och det känns onekligen skakigt. Kan inte direkt klandras för något av målen men Maignans frånvaro blir allt tydligare.

Calabria 6.5 Gör sitt andra mål för säsongen och gör det väldigt bra i både offensiven och defensiven idag.

Kjaer 5.5 Står för en godkänd insats defensivt idag, slår även en fin passning som leder till Bolognas första röda.

Tomori 5.5 Precis som hans mittbackskollega gör engelsmannen en godkänd insats.

Ballo-touré 5.5 Gör sin bästa insats i milantröjan och är med och bidrar i offensiven, kom förbi fint på sin vänsterback och får även Soriano att dra på sig Bolognas andra röda för kvällen.

Tonali 5.5 Ovanligt tyst insats från Tonali med denna säsongens mått mätta, blir utbytt i halvlek men gör en godkänd första.

Bennacer 6.5 Avgör matchen med en vacker volley med bara minuter kvar att spela. Är en nyckelfigur för Milan matchen igenom genom sina bollvinster och säkra passningsspel. Redaktionens MOTM.

Castillejo 4.5 Det ville sig inte riktigt för spanjoren idag som det gjorde mot Hellas Verona, tappar mycket boll och gör väldigt lite för att öppna upp Bolognas försvar. Blir utbytt i halvlek efter skada.

Krunic 4.5 Fortsätter att inte riktigt komma upp i nivå, blir väldigt osynlig emellanåt.

Leao 5 Gör Milans första mål för kvällen, men känns väldigt oskarp resten av matchen. Slarvig i passningsspelet och bidrar med många bolltapp.

Ibrahimovic 5.5 Händelserik kvällen för svensken med assist, mål och dråpligt självmål. Det märks att han har varit borta från spel länge och saknade tempot och samspel med lagkamraterna ikväll.

Inhoppare och tränare

Saelemakers 5 Inget superinhopp ikväll och blir väldigt osynlig under Milans jakt p¨å ledningsmålet.

Bakayoko 5 Gör en fin aktion ute på kanten som leder till Bennacers avgörande, utöver det gör han väldigt lite som är noterbart ikväll.

Giroud 5 Blir återigen väldigt isolerad uppe i anfallet och har väldigt lite kontakt med bollen under matchen, men hans närvaro i straffområdet är en konstant fara för motståndarna.

Kalulu spelade för lite för att bedömas.

Pioli 5.5 Ställer upp med i princip starkast möjliga elva ikväll utifrån förutsättningarna. Gör rätt byten i rätt skeden av matchen, tyvärr blev inte bytena lika avgörande som man hade hoppats på denna afton. Spelade Zlatan hela matchen, och med tanke på hans fysiska status kan detta visa sig bli ett misstag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen