Uppgifter: Ibrahimović tillbaka mot Lazio – kan starta

Zlatan Ibrahimovic har inte spelat en enda match sedan den 9 maj tidigare i år. Det var i den matchen mot Juventus som svensken skadade sitt vänstra knä, som visade sig kräva en operation. Nu är 39-åringen tillbaka, och kommer göra comeback mot Lazio på söndag, rapporterar MilanNews.

I mitten av juni utfördes operationen på Ibrahimovics vänstra knä, som gjorde att han behövde rehabilitera i ungefär två månader. För knappt fyra veckor sedan började svensken springa igen på Milanello, som var ett positivt steg i hans rehabilitering. Den 1 september var 39-åringen tillbaka i full träning tillsammans med sina lagkamrater.

Nu, en vecka senare, rapporterar MilanNews att Zlatan Ibrahimovic kommer göra sin återkomst till planen i söndagens hemmamatch mot Lazio. De kommande dagarna kommer att avgöra om svensken startar matchen eller börjar på bänken, men några minuter på planen förväntas det bli.

Tre dagar senare möter man Liverpool på Anfield i Champions League-premiären, och fyra dagar efter det möter man Juventus på bortaplan i ligaspelet. Det är därför mycket goda nyheter att Ibrahimovic nu är tillbaka, framför allt eftersom Olivier Giroud för tillfället är otillgänglig på grund av ett positivt provresultat för covid-19.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer