Redaktionens spelarbetyg Spezia-Milan

Milan gästade stadio Alberto Picco när man i den sjätte omgången mötte Spezia. Milan plockar hem 3 poäng till Milano efter att ha vunnit mot Spezia med 1-2

Maignan 6 Stabil insats som vanligt. Styr spelet bakifrån och är säker med foten. Kan inte göra något på målet.

Kalulu 6 Fin assist till 1-0 målet och löper mycket på sin kant.

Romagnoli 5.5 Gör det godkänt idag, varken mer eller mindre

Tomori 6 Vinner lite fler viktiga brytningar än sin kollega. Stabil som alltid.

Hernandez 6 Bra löpningar på på sin kant, men saknar det sista tyvärr.

Kessie 5.5 helt okej insats, krigar och vinner boll. Ligger lite fel från och till, vilket drar ner betyget.

Tonali 6.5 Styr spelet bra, tyvärr styr han även in 1-1 målet i egen bur, men tycker inte det är hans fel. Inte lika bra som vi vant oss vid, men klart godkänd!

Saelemaekers 6.5 Gör den viktiga assisten till Diaz som gör mål i den 86e minuten. Krigar matchen igenom, vilket vi vet att vi får ut av honom.

Maldini 6.5: Gör det förlösande 1-0 målet efter att ha mött bollen med pannan efter ett inlägg utav Kalulu.

Rebic 5: Nej, det här var inte hans match, blir rättmätigt utbytt i halvlek.

Giroud 5.5 Spelade en halvlek och gjorde det godkänt. Fick inte så mycket att jobba med.

Avbytare och tränare:

Leao 6.5 Byttes in i halvlek emot Rebic. En hockeyassist vid 1-0 målet. Är otroligt nära att göra ett fantastiskt mål i den 56e minuten.

Pellegri 5.5 Byttes in i halvlek emot Giroud. Börjar piggt, men uträttar tyvärr inte särskilt mycket.

Bennacer 6.5 Byts in i den 58e minuten mot Maldini. Dribblar, lugnar ner och gör det han ska. Stabil insats idag!

Calabria 5.5 Byts in i den 71e minuten emot Kalulu.

Diaz 7 MOTM Byts in i den 81 minuten mot Kessie. Gör mål 5 minuter senare. Knappt rättvist att sätta betyg på honom, men han gör det viktiga målet som gör att Milan återtar ledningen.

Piolo 5.5 Modigt att starta med Maldini, men det visar sig vara ett bra val, då ynglingen får näta. Laget blir avvaktande och fega efter 1-0 ledningen, men bytet på Diaz räddar tre poäng ikväll.