Redaktionens spelarbetyg Milan – Lazio

Här nedan följer redaktionens spelarbetyg från kvällens match där Milan besegrade Lazio med 2-0.

Maignan 6 Hållen nolla för Maignan, testas inte mycket men visar upp fint spel med fötterna

Calabria 7 Tveklöst bland dom bästa på planen i ett starkt Milan. Släpper han förbi någon ikväll ?

Tomori 7 Bra match från Tomori som med sin snabbhet stänger ytor innan det blir farligt.

Romagnoli 7 Kul att se kaptenen tillbaka i form! Håller Immobile i schack tillsammans med övriga i backlinjen och kliver högt i presspelet.

Theo Hernandez 6,5 Otroligt vad den killen orkar löpa längs kanten, gör en viktig löpning ner till kortlinjen som öppnar upp för Leao vid 1-0 målet

Tonali 8 Har vuxit ut till den nyckelspelare som alla hoppats på. Vinner mycket boll och fördelar den fint. Sliter som ett djur och bör vara given i elvan efter inledningen av säsongen. Redaktionens MOTM.

Kessie 6 Tillbaka efter skada vilket är skönt. Känns inte lika outtröttlig som vi är vana vid men gör en bra match. Straffmissen sänker betyget något.

Florenzi 6 Bra insats i sin första start i Milan tröjan, känns som att han gör sig bättre som ytterback än yttermittfältare men håller tätt på högersidan tillsammans med Calabria.

Diaz 6,5 Det går snabbt när Diaz spelar fotboll. Vinner frisparkar och är jobbig att möta. Får inte med sig några poäng men bra insats av vår tia.

Leao 7 Är väldigt skicklig i en mot en situationer och tar sig förbi sin gubbe varje gång. Känns mognare i sitt spel än föregående säsong och står för ett läckert mål när han iskallt placerar in 1-0

Rebic 7,5 Kroaten startar som striker idag och gör det ypperligt, får inte med sig mål men står för 2 fina framspelningar. Har fint samspel med både Ibra och Leao


Inhoppare och tränare

Zlatan Ibrahimovic 7 Är tillbaka med besked. Varit borta sen maj månad, svarar med att göra mål direkt. Hur många blir det denna säsong ?

Saelemaekers 6 Kommer in och blir direkt ett mer offensivt hot än Florenzi.

Bakayoko Spelade för kort tid för att betygsättas. Hoppas inte skadan är långvarig.

Ballo – Touré spelade för kort tid för att betygsättas

Piolo 7.5 Bra taktiskt genomförd match. Väntar inte med bytena så sent som han brukar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer