Pioli: “Kessie? Jag vill att han ska förlänga”

Milan och Lazio möts idag på eftermiddagen för den tredje matchdagen för den här säsongen. Båda lagen kommer till matchen med två vinster och 6 poäng i bagaget när Pioli möter det lag som han tidigare varit tränare för.

Presskonferensen kick-startades med ett väldigt hett ämne, nämligen Kessies kontraktförnyelse som ryktas vara stillastående i dagsläget:

— Jag vill att han ska förlänga. Det är en situation som angår ledningen och spelarens agent. Jag pratar bara fotboll med Franck och jag ser en väldigt positiv spelare som är lugn och koncentrerad. För tillfället ser jag inga problem med honom.

Från en spelare till en annan, Ibra kommer vara tillbaka i truppen säger tränaren själv efter en skada som har hållit honom borta ifrån planen hela sommaren:

— Han förstår själv sitt egna tillstånd. Han offrade mycket för att kunna återhämta sig i tid, han kämpade natt och dag för det här. Jag tror att Zlatan kan spela delar av matchen men inte alla 90 minuter. Vi får se vilken elva jag väljer imorgon.

Slutligen pratade Pioli om sitt förflutna som Lazio-tränare och sin relation med Felipe Anderson som återanslöt sig till Lazio i sommar efter att han spenderat fyra säsonger med Biancoceleste, varav två var med Pioli:

— Felipe hade en helt fantastisk säsong med mig i Lazio, då och då så tappar han fokuset men ibland så får han in de där matchavgörande rycken. Jag hoppas att han fortsätter att göra bra ifrån sig under den här säsongen men helst inte under den här matchen. Sarri? När du möter dina vänner på en liga av den här kalibern så är det inte en match som står mellan Sarri och Pioli, utan en match mellan Lazio och Milan. De har många offensiva spelare av kvalité och det har vi med.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer