E82: Utvärdering av sommarens mercato och antal poäng vi tar i CL gruppen

Vi satt under kvällen och följde sommarens sista dag på mercaton eller transferfönstret. Det har som vanligt varit många namn som ryktats till CL laget och ligatvåan från Milano. Några namn har varit helt okända och några mer etablerade från en hylla där Milan inte är än gällande löner eller rättare sagt luftslott

Ingen quiz detta avsnitt, vi är inte alla samlade så med risk för fusk så skjuter vi på det ;)

Serie A är igång, vi sammanfattar våra två första matcher och vilka som varit hit and shit i dessa matcher och även Massaras uttalande på frågan gällande vår offensiva mittfältare framöver. Det finns ett namn som sticker ut enligt oss alla, nr 9. Siffran som så länge sägs vara otursförföljd i Milan men sett till Giroud första två tävlingsmatcher samt träningsmatcher är det inget han bryr sig ett dugg om eftersom han är så otroligt bra. 

Vi ger betyg med bedömning på sommarens mercato, givetvis blir det utifrån våra förutsättningar eftersom vi inte sitter på alla korten. Jag har återigen försökt ta kontakt med Maldini men han fortsätter att ignorera mig. Trots detta ger vi honom och klubben generösa betyg när vi summerar 1-10. Håller ni med? Hur lyder era betyg och analys?

CL, hela fjolårets mål. Vi diskuterar vår grupp och hur många poäng vi skulle kunna tänkas få och hur vi ska prioritera nu när Milan behöver vara som bäst i tre olika titelrace. 

Hit and shit

Podcast Rossoneri hittar ni där ni brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer