Piolis ord efter matchen.

Stefano Pioli blev också intervjuad av Dazn efter matchen.

Om glädjen över att ha fansen tillbaka på stadion och om prestationen:

— Det är fantastiskt att ha våra fans tillbaka. Att ha dem tillbaka i Genua var fantastiskt men att ha dem här var ännu bättre. Laget spelade med tempo och kvalitet, och hade tydliga idéer.

Om Tonalis tillväxt och möjligheten att spela med två anfallare:

— Sandro arbetade mycket. Tonali har allt, han har fötterna, positionering och kvalitet. Nu måste vi fortsätta så här. Två anfallare? Jag är öppen för alla lösningar, jag ska försöka ställa upp med det bästa laget. Bakayoko har inte skrivit på ännu men han kommer att vara en av oss. Jag hoppas kunna återställa alla de viktiga spelarna eftersom vi kommer att ha många viktiga åtaganden med 7 matcher på 20 dagar. Vi måste må bra och jobba med detta.

Om att hantera en så ung grupp:

— Jag tror att om vi vill ha en positiv framtid måste alla spelare känna sig som startspelare. Jag kämpar för att göra valen, för att viktiga spelare kommer tillbaka, och kanske tillkommer det två andra spelare. Champions League omgången kommer att bli svår men stimulerande med komplicerade motståndare och det kommer att vara viktigt att växa utan att vara rädda för att göra misstag och lära av våra misstag “

Om lagets oförmåga att göra mål under försäsongen:

— I alla vänskapsmatcher var det en situation som upprepade sig. Vi gjorde fina prestationer men vi gjorde få mål. Idag gör vi mycket poäng genom att vi rörde oss med kvalitet, tydlighet och vi var mer konkreta. Det kommer att bli svåra matcher, men de starka lagen måste vinna även om de spelar dåligt

Om Leao:

— Leao ville spela hela matchen och jag sa till honom att fortsätta jobba så här. Jag är säker på att han kommer att få en bra säsong.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen