Maignan: “Mot Real spelade vi en Champions League-lik match”

Milans nya målis, Maignan höll nollan och fick även in en fin straffräddning ikväll mot Real Madrid. Detta hade han att säga om hans fina prestation ikväll till Milan TV:

— Det var en vänskapsmatch som var Champions League-lik. Matchen var väldigt intensiv och vi var inte tillräckligt bra med avslutet på de chanserna som vi fick. Vi gav inte upp några chanser till våra motståndare och detta är mycket viktigt.

Även om Mike som ny värvning, utan någon tidigare erfarenhet i Italien, ryktas det om att han redan talar italienska i omklädningsrummet:

— Jag började prata italienska rent vardagligt. Jag förstår alla instruktioner som jag tillkallas till. Jag har tränat med Milan i två veckor nu, jag har spelat tre matcher och jag känner mig bättre för varje vecka som passerar.

Målvakten lämnade ett lag som kvalificerat för CL för ett annat när han lämnade Lille och är beredd med att bevisa sig själv på Europascenen. Han är även ödmjuk om hans straffräddning mot Bale:

— Förra säsongen förtjänade Milan en plats i Champions League och vi måste förbereda oss på bästa möjliga sätt. En straffräddning? Det stämmer att jag räddade en straff, ja.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen