Milan är envisa om Dalot men alternativen finns uppradade

Efter Calabrias kontraktförnyelse fortsätter Maldini och Massara arbetet för att förstärka högerbackspositionen med ytterligare en spelare, och ett återseende anses idag vara en prio.

När Dalot återvände till Manchester United signalerade ledningen tydligt intresset för att göra en permanent värvning. Efter hans säsongslånga lån i rött och svart vill Milan-ledningen få till ett liknande lån för portugisen fast med en köpoption men United är motvilliga till Milans låneidé. Sky Sports-reportern Gianluca Di Marzio anser att tålamodet börjar ta slut och att Maldini och Massara kommer vänta i några dagar till innan de vänder sig till några alternativa profiler.

Bland alternativen finns idag Real Madrid-backen Odriozola och Tottenhams Aurier där det ena namnet verkar ligga betydligt närmare en värvning än det andra. Milan och Real har redan förhandlat om 25-åringens flytt och Maldini är förberedd med att göra en sista stöt innan hans flytt till Italien blir officiell. Intresset för Aurier återuppstår efter förra sommarens förhandlingar men en flytt verkar i dagsläget vara svårare i år. Med den strama budgeten vill Maldini ta ivorianen på lån men med endast ett år kvar i hans kontrakt med Tottenham hade endast tanken om en permanent flytt övertygat London-klubben.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer