Hauge måste flytta innan den danska talangen kan värvas

Det är full fart framåt i Milans transferfönster, både utgående och ingående spelare hanteras vilket har nu resulterat i en skandinavisk tvist.

För två veckor sedan rapporterade danska BT om att Milan leder racet för att värva FC Köpenhamns 19-åriga högerytter Mohammed Daramy och arbetet pågår fortfarande bakom kulisserna och fortsätter framåt berättar nu Antonio Vitiello. Dansken finns med i ledningens anteckningsböcker och förhandlingarna mellan de två klubbarna rullar på men det andra steget i förhandlingarna som leder till ett första bud är nu helt och hållet kopplat till Hauges förväntade flytt till Tyskland.

För att skapa plats i truppen måste nu en spelare lämna klubben och Hauge har av vad som förståtts av flera journalister en karriär som kommer fortsätta i Tyskland. Ett officiellt bud har anlänt ifrån Eintracht Frankfurt på ca 7 till 8 miljoner euro rapporterar Gianluca Di Marzio men Maldini och Massara vill ha mer för den 21-åriga norrmannen. Hauge anslöt sig ifrån FK Bodø/Glimt i oktober 2020 för 4.2 miljoner euro och ledningen vill göra en vinst på hans flytt och begär 12 miljoner euro som kan uppfyllas med ett tyskt bud som förväntas komma inom de kommande dagarna.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer