Ballo-Touré: “Jag kommer att ge allt för fansen”

Milans nyförvärv Ballo-Touré hyllar Theo Hernandez och vill gärna gå i hans fotspår. Läs nedan vad han sade i sin första intervju som milanspelare som publicerades på Acmilan.com

– Jag kunde inte tro på det innan jag kom hit, det är spännande och jag är väldigt glad. Det är en dröm som går i uppfyllelse. Theo är en väldigt bra ytterback som har vuxit väldigt mycket sedan starten av hans karriär, jag tycker han är en nyckelspelare för Milan, varför inte följa i hans fotsteg? Jag har spelat med Mike Maignan innan i psg och i lille, Mike är som en bror för mig. Han är otroligt stark mentalt och beslutsam med vad han vill.

– Min mamma är senegales, jag har spelat för dem franska ungdomslagen, men sen ringde Senegals förbundskapten, och jag såg det som en bra chans för mig. Jag ville hedra min mamma, så jag valde Senegal.

– Mitt första år i Monaco var väldigt positivt, det andra året var inte lika bra, men jag lärde mig fortfarande mycket och nu vet jag vad jag måste jobba på.

– Jag har inte spelat i Champions league, vi slutade tvåa med lille, och sen flyttade jag till Monaco som inte hade kvalificerat sig. Uefa youth league är inte för seniorer, det är liknande, men inte alls på samma nivå. Champions league är fantastisk så jag hoppas på att snart få spela där, för att visa min nivå och nå så långt som möjligt med Milan.

– Jag tittade på italienska landslaget, dem är ett utav dem bästa lagen, dem överraskade mig, folk säger att Italien spelar defensivt, men dom spelar bra fotboll och har en spännande offensiv. Italien förtjänade att vinna Em, jag hejade på dem i finalen.

– Jag skulle beskriva mig som en spelare med aggressiv spelstil, jag är snabb, fokuserad och mentalt stark. Jag är en godhjärtad människa.

– Jag vill hälsa fansen att jag kommer att ge 200% för den här tröjan, det kommer inte alltid vara lätt, men jag hoppas ni supportar mig. Fotboll har sina ups and downs och jag hoppas fansen hjälper mig igenom dom svåra stunderna, jag kommer att ge allt för att lyckas och göra dem glada. Låt oss hoppas på en bra säsong!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer